søndag den 9. september 2012

Frihåndsquilting

I går legede jeg lidt med frihåndsquilting på maskinen og blev ret bidt af det!

På et af øvestykkerne til kurset hos Helene Juul har jeg syet krims-krams i stedet for lige linjer, og det var meget morsomt, men faktisk også sværere end jeg regnede med. Det der med at "køre" en bestemt retning altid, holdt ikke for mig.

Kan godt se det  ikke er nemt at se tråden, og den kan næsten slet ikke ses på forsiden, så måske var det én af grundende til mine problemer...

Jeg har også syet frihånd langs streger på et stykke fantastisk stof og det er altså meget sjovere, efter min mening. Sikkert fordi det er en lille smule nemmere, når der er noget at følge. Først bagsiden, hvor det er til at se stingene.

 Og forsiden hvor jeg bare følger tegningerne og mønsteret.
Og så har jeg været på indkøb i Silvan efter et par havehandsker, jeg kan bruge når jeg quilter. De koster 25,-kr. og er næsten magen til dem man køber som er beregnet til quilting.


I aften skal der vist quiltes igen, det er blevet lidt af en besættelse for mig...

4 kommentarer:

 1. Det er du bare god til, du behøver ikke at gå på kursus he he :-) vi ses i morgen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha, jeg har også øvet mig mange timer! Glæder mig til at høre hvordan den kreative weekend gik!

   Slet
 2. Troede ikke der var noget der hed bare.....heller ikke når det handler om at følge en linie på stoffet....det kan vel være svært nok.
  Jeg har også quiltet med handsker denne weekend. Det er første gang jeg prøver det, men bestemt ikke sidste. Det går noget nemmere, også selvom de er lidt varme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Gitte, man bliver helt grebet af det! Men det er rigtig sjovt og øvelse gør vel mester, som man siger om mange ting.. Er spændt på at se hvad du har lavet :-)

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.