mandag den 1. oktober 2012

En gås blev til mange...

... og endte i et tæppe.

Jeg har haft den store fornøjelse at øve mig i at bruge Marti Mitchell's "Flying Geese" linealer hos Ragnhild i Den Lille Lade.

Hun forklarede mig, hvordan jeg skulle skære og så gik jeg ellers i gang. Det startede med nogle rester i pink og brun og så tog det ellers overhånd...

Når der er en hel butik med stoffer til rådighed, kunne jeg jo ikke bare stoppe, da jeg havde lavet nogle få flying geese, så det endte med at jeg fik tegnet et tæppe, hvor de skulle indgå i.

Ud over at lære at skære efter Marti Mitchell's linealer, har jeg nu også erfaring i brøkregning! Ikke at gæssene var skyld i det, det er resten af tæppets skyld. Heldigvis har Ragnhild hjulpet mig, når jeg var ved at rive håret af mig selv, fordi det sammensyede ikke stemte overens med det tegnede...

Toppen har taget 24 arbejdstimer at lave, og det er muligt det bliver til et mønster, som kan købes i Den Lille Lade, da jeg har syet tæppet for Ragnhild og brugt stoffer fra butikken.

Nu skal det selvfølgelig monteres, quiltes og have lukkekant på, så der går yderligere nogle arbejdstimer med det projekt....


Udover linealen, har jeg brugt en roterende skæreplade, som er guld værd når man bruger hendes linealer. Og desuden et lille bitte skærehjul til hjørnerne og et alm. skærehjul til kanterne.

2 kommentarer:

 1. Ej hvor er det sødt Tine, det ser vel nok godt ud og ligner en million.
  Flot arbejde - Knus Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Henriette, for de søde ord. Det har været sjovt at lave, men også lidt svært når mønsteret tegnes undervejs. Men det er nok ikke sidste gang jeg finder på noget, man bliver jo inspireret alle steder fra.

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.