onsdag den 27. februar 2013

DERFOR...

bliver der slet ikke syet for tiden...

Dette helt nye hæfte købte jeg for ca. 14 dage siden hos Fandango i Aarhus og siden har jeg strikket!

Strikker pulsvarmere fra hæftet, har lært at strikke strømper (vises senere når de er færdige) og er begyndt på en vest. Jeg er blevet så grebet af det, at jeg også har købt et ROWAN blad (magasin) og overvejer hvilken af modellerne jeg skal strikke.


Det er bare så meget nemmere med strikketøj end med patchwork, da det eneste der skal til er noget garn og et par pinde og ikke så meget forberedelse....

Jeg har desuden været på bogudsalg i dag og købte bl.a. en kogebog af Lone Landmand, som er en vidunderlig bog at LÆSE i, udover opskrifter er der nemlig lidt landlig filosofi om livet og dets gerninger.

Jeg fik mad fra "Det lille vineri" til min fødselsdag i oktober og flere af retterne er der opskrifter på i bogen. Så den glæder jeg mig til at bruge flittigt...


Til et "lille" gave projekt er der købt stoffer ind (i god tid til eventen i august) som jeg på trods af strikkefeberen glæder mig til at komme i gang med. Der er dog en hel del andre projekter på listen, inden jeg kan gå i gang med denne fantastiske gave.


Må I alle nyde det snart kommende forår!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.