fredag den 31. maj 2013

Puder og gode bøger

Nu fik jeg endelig syet både gardiner (ikke vist) og puder til min genbo, som var så venlig at bage kager til min fødselsdag tilbage i oktober. Hun har selv købt stoffet og puderne er en overraskelse, da det kun var meningen der skulle sys gardiner til et lille vindue i deres sommerhus. Håber hun syntes om dem...


Så var der en aften jeg sad og kiggede på Amazon.co.uk og når jeg gør det, ender det næsten altid med at der nogle dage senere kommer en pakke med bøger, lidt blandet af romaner, patchworkbøger og andre praktiske bøger. Denne gang endte der to patchwork bøger i kurven.

En god bog med mange nyttige tasker til alle anledninger. Som sædvanligt er der mange gode billeder og nemme forklaringer på hver taske, samt en masse tips til lukninger, syfif til lommer o.s.v. Du kan se lidt af bogens indhold på amazon.co.uk. Denne bog koster ca. 126 kr. plus forsendelse. (OBS! Hvis du køber for over 25£, ca. 220 dkr. får du forsendelsen gratis, men du skal aktivt vælge gratis forsendelse)

Denne Jelly Roll Dreams bog har mange spændende mønstre, der er gode billeder og forklaringer på fremgangsmåden ved hver enkelt projekt. En dejlig bog, fuld af inspiration. Du kan se lidt af bogens indhold på amazon.co.uk. Bogen koster ca. 112  kr. plus forsendelse.

2 kommentarer:

  1. Fine puder og spændende bøger, dem vil jeg gerne bladre i engang ved lejlighed.

    SvarSlet
    Svar
    1. Selvfølgelig kan du det, hvis vi ses i løbet af sommeren til syning, så står de til rådighed :-)

      Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.