mandag den 11. november 2013

Indkøb og undervisning

I lørdags var min mor og jeg på tur til Hobbygården i Gassum, som fejrede fødselsdag. Der var rabatter på nogle stoffer og mønstre og så serverede de den bedste lagkage jeg længe har smagt! Tak for det!

Mor med en god kop kaffe ovenpå et stykke lagkage. Et tiltrængt hvil og tid til tanke om indkøbene.

Mors indkøb, mest Kaffe Fasset stof som skal bruges til et rigtig flot tæppe. Lidt basis sort, et sommerfuglemønster og et stykke i frække klare farver med et sjovt mønster.


Mit valg af stof, det meste ikke til noget specielt, men der bliver nok nogle sjove ting ud af det. Det er ikke dårligt at være med mor i byen, hun insisterede på at betale det hele da vi endelig gik til kassen.

Den lille gruppe jeg syr med hver 14. dag havde sidste gang aftalt at Gitte skulle vise os hvordan vi skulle sy "Regnemaskine-strimmel-teknik". Den aften var der meget stille i gruppen, da alle var super koncentrerede om teknikken.Mit projekt lige nu består af at sy lukkekant på min store brune tæppe, jeg har lige quiltet det i hånden, så nu er det eneste der mangler lukkekanten på bagsiden, som også sys på i hånden. Det er skønt at være færdig (næsten) med så stort et arbejde. Billedet af det færdige tæppe får I at se ved lejlighed.

2 kommentarer:

  1. Så I har smagt Viggo's Lagkage ...
    Den bliver jeg beværtet med næsten hver gang jeg holder kursus i Gassum og den er lige god hver gang, mmmm :-)

    SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.