tirsdag den 18. marts 2014

Mobilt syrum og messe indkøb

I weekenden har jeg syet videre på det mobile syrum fra AnnaKa og er endelig i gang med indholdet. Det tager lang tid at sy og da jeg på to af siderne i mappen, laver andre lommer end i mønstret, er der lidt som skal gennemtænkes. Billeder kommer senere, når jeg har hele indholdet færdigt.

AnnaKa mønster 


Knapperne er købt til at lukke nogle af de indvendige lommer.
På messen i Middelfart "I tråd med tiden" i søndags fik jeg købt et enkelt stykke stof til samlingen, det farvestrålende med knapper passer godt til kattene og garnet fra tidligere køb.

Patchwork stof med katte, garn og knapper
Knapstoffet er købt hos Sy & Rens standen på messen
Jeg fik også købt et mønster på en nålepude med rum til saks og tråd. Syntes modellen var så fin og det er et lille nemt projekt til håndsyning.

Nålepude med plads til saks og tråd
Mønstret er købt hos Pelunika og trådholderne er
købt hos Postgårdens Patchwork, begge dele på messen.
Blev også ret vild med en strikketøjs-taske i Den Lille Lade, men købte ikke mønstret, da jeg regner med at køre en tur ud til Ragnhild inden længe og så kan jeg måske sy den derude!

4 kommentarer:

 1. Ååå, var du heldig at få et stykke stof med strikketøj ;)
  Jeg købte mønstret til tasken. Den lille lade er en skøn butik,med en dejlig ejer. Glæder mig til at se den taske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Stoffet med strikketøj er ikke købt på messen, men en gang jeg var hos Ragnhild hvor hun lige havde fået stoffet hjem. Er helt enig med dig i at det er en skøn butik og en dejlig ejer. Er ret ofte derude, bare for at ae stoffet, snakke og udvikle gode idéer!

   Slet
 2. Jeg er spændt på at se, hvordan du griber det an med den sytaske. Jeg har mønsteret, men ved ikke lige, hvordan jeg skal gribe det an. Kunne tænke mig at lave en til strikkepinde og tilbehør, så jeg lurer lige med hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg kan hjælpe dig! Den er ikke så svær at sy hvis man følger mønstret. Indholdet på siderne kan nemt ændres til det du ønsker, f.eks. strikkepinde. Jeg skal nok vise billeder af mit indhold og hvis du har spørgsmål når du skal i gang, kan du bare skrive til mig på tivogn@gmail.com

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.