mandag den 22. juni 2015

Ny sytaske

Efter en rigtig god QUIP dag lørdag, bl.a. fra 14.30 - 22.15 hos Ragnhild, havde jeg søndag sådan en lyst til at sy på maskine. Det blev en lille taske til sytøjet med stof købt hos Den Lille Lade.

Mønsteret er fra Quiltegavlen, et der har været i Quilt bladet.

Sytaske med mange lommer

Sytasken kan indeholde alt nødvendigt sytilbehør

Lørdag fra 10-13 var vi 8 medlemmer fra Vitus Bering Quilterne der mødtes på Horsens Bibliotek til QUIP (Quilt in Public). Der kom heldigvis flere interesserede forbi og fik en snak om patchwork og kiggede i foreningens program 2015/16. Skulle du eller andre have lyst til at være med i foreningen, er I velkommen til at møde op til første syaften efter ferien mandag den 17. august kl. 19 på Plejehjemmet Præsthøjgård, Ternevej 66, Horsens.

Vitus Bering Quilterne mødes til QUIP Day 2015

Foreningen skal have 20 års jubilæums udstilling til oktober og derfor har vi i foreningen syet nogle skilte til at hænge på de udstillede tæpper. Det er applikeret efter mønster fra Quilt my Design.


Håber der var mange som deltog i QUIP rundt omkring i landet i lørdags, det er en verdensomspændende begivenhed, for at fremme kendskabet til patchwork.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.