lørdag den 5. november 2016

Gaver og Kreative Dage i Fredericia

I den senere tid har jeg ikke fået lavet meget kreativt, lysten har simpelthen manglet. Men så er det jo godt at jeg har en sød veninde, Lone, som er kreativ og har lavet en flot fødselsdagsgave til mig.

Smukke klude i bomuldsstrik

To skønne klude i blødt bomuld fandt jeg i min postkasse den lørdag jeg kom træt hjem fra Kreative Dage i Fredericia. Det er dejligt at hun har brugt sin kreativitet på at forkæle mig...

Den Lille Lade på Kreative Dage

Igen i år var jeg med Ragnhild og Den Lille Lade på messen. Billedet er taget lørdag morgen inden åbning, hvor der for en stund er stilhed selvom standene rundt omkring summer af liv, når det sidste skal på plads og se indbydende ud.

Heksen Esmaralda på Kreative Dage

Jeg nåede et par hurtige runder i hallen og så denne skønne heks, Esmaralda, som man kunne byde på. Pengene ville gå til SOS Børnebyerne. Den blev solgt for 5000 kr.

Dylusions Art Journal og Ink Spray

Jeg købte ikke meget på messen, fordi jeg ikke nåede så meget rundt. Når jeg tænker over det, så var det måske meget godt. Ikke alt hvad jeg købte sidste år er taget i brug endnu...

Jeg fik dog købt en bog til at lave en Art journal, da jeg på en stand så nogle eksempler på Art journals og var fuldstændig solgt! Farverne har jeg bestilt i en hoppy butik på Samsø efter jeg kom hjem. Så må jeg se hvad jeg får ud af den med tiden...

Der var mange mennesker på Kreative Dage, over 21.000 gæster besøgte messen i løbet af de tre dage. Vi havde travlt i Ragnhilds stand, det var dejligt at se så mange mennesker kigge forbi.

Måske ses vi igen næste år?

2 kommentarer:

  1. Det var da en rigtig fin fødselsdagsgave - hjertelig til lykke. jeg var jo dernede hele fredagen, men nåede slet ikke over til dig fredag eftermiddag - åh, hvor var der meget at se på. Er spændt på din ART JOURNAL, den så jeg ikke dernede.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Kirsten, jeg syntes at huske vi lige hilste på hinanden, men der var rigtig meget at se på i messeområdet. Jeg er også spændt på den art journal, har lavet et par sider allerede, det er hyggeligt bare at lade fantasien råde.

      Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.