mandag den 30. april 2012

Næste lille projekt

Efter det store jelly roll projekt, holder jeg mig en stund til mindre projekter. Så derfor har jeg i sinde at lave flere katte mug rugs (kaffebrikker) og dem har jeg fundet i et tysk blad "Patchwork Spezial".

Stofferne er bl.a. indkøbt hos Bøgelund på Fyn, Butik Kastanja udenfor Odense og hos Patchwork Kælderen i Kolding.2 kommentarer:

  1. Hej Tine.
    Tak for din søde kommentar på min blog. Det er sandelig en spændende blog, du har. Jeg er også vild med misser - vores stribede Sille er 1½ år - din er da vist yngre. Den ser vel nok sød ud. Disse mug rugs med katte, var da også lige noget for mig. Jeg vil se, om min kiosk skulle have bladet, de har nemlig en del patchworkblade. Knus fra Kirsten.

    SvarSlet
  2. Hej Kirsten, Bladet har jeg købt i Flensborg, det er nr. 01/2012, så måske kan din kiosk skaffe det til dig, hvis de ikke har det liggende. Min kat Mille er ca. 3,5 år gammel, billedet er ikke helt nyt. Skal se om jeg kan lave et bedre billede af hende ;-)

    SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.