tirsdag den 24. april 2012

Taskekursus

I søndags var jeg på taskekursus hos Butik Kastanja og det var Ragnhild fra Den lille Lade som underviste os. Der er billeder fra kurset hos Fru Olsen, hvis du har lyst til at se hvordan det gik for sig.

Desværre nåede jeg ikke ret langt på kursusdagen, men jeg har fået syet tasken færdig i dag. Det var en større omgang for mig, og ser man bort fra at foér'et er en smule for stort, syntes jeg alligevel, jeg slap godt fra det. På tasken er der en udvendig lomme med lynlås og en indvendig med lynlås. Jeg har også sat to små karabinhager fast indvendigt til en lille "håndtaske". (den er ikke syet endnu).

Skal huske at sige et stort TAK til Ragnhild for at hun tog en overtransportør med til min Janome, livet er SÅ meget lettere med sådan en tingest...

Farverne på tasken ser lidt matte ud i forhold til virkeligheden, men måske kan jeg tage nogle bedre billeder udendørs en af dagene... Stoffet er australsk og motiverne er aboriginals, mønstre og farver som jeg virkelig er fascineret af.
2 kommentarer:

  1. Lækre stoffer du har på tasken.... Jeg klippede foeret lidt (men for lidt) mindre og det hjalp lidt...
    Hilsen Mette
    http://framettesunivers.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Det er da blevet en flot taske og noget lækkert stof du har valgt

    SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.