torsdag den 17. maj 2012

Det lille hus

Fandt mønster på dette skønne vinhus hos Patchwork Kælderen i Kolding, som jeg længe har villet sy til min mor. Hun havde fødselsdag i går, så derfor kæmpede jeg en brav kamp for at blive færdig - de næsten sidste sting blev taget i bilen på vej derop og de allersidste sting blev syet efter hun havde fået gaven....
Jeg har brugt en del raster - vinduerne og skiltene ved siden af døren er fra samme stof. De to katte har jeg fra et andet stykke stof, så er der et par border fra et tredje stykke fra gemmerne.

Og så er der brugt massevis af tråd - det sluger virkelig meget når det er tætte zigzag sting hele vejen rundt om hver enkelt stykke af huset. Det var ret sjovt at sy, men det har taget lang tid.

3 kommentarer:

 1. Hvor flot. Jeg har også købt mønstret, men er ikke kommet så langt. Når jeg ser dit hus, får jeg helt lyst til at komme i gang.

  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint, jeg kan da næsten ærger mig over at jeg ikke drikker vin :o)

  SvarSlet
 3. Så flott! Er den til vinkartong? Takk for hyggelig kommentar på min blogg. Ikke så stort talent, bare mye trening.... :-)
  Ha en flott weekend!

  SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.