mandag den 16. september 2013

Julen er på vej til Horsens

På Dansk Patchwork Forenings Træf i Herning, købte jeg bl.a. et juledugs kit hos Den Lille Lade og her i weekenden blev jeg færdig med at sy den.


Mille syntes den skal tilhøre hende, så hun tog den straks til sig.


Det eneste der er syet på maskine er den brede kant og lukkekanten. Den var hurtigere at sy end jeg havde regnet med, derfor blev den færdig i så god tid inden jul.

Det er min første "juleting", så nu håber jeg at julestemningen så småt indfinder sig når vi kommer til december. Jeg har endnu et juleprojekt i tankerne, det er dog med julemænd og måske en engel eller nisse. Men det venter jeg til lidt senere med at gå i gang med. Stofferne til det projekt blev også indkøbt på træffet i Herning.

2 kommentarer:

  1. Det kan man da kalde god tid. Tro det eller ej, men jeg har netop fundet mønstret på mit juletræstæppe fra Quilt my design frem idag, da jeg vil bruge det som inspiration til noget re-design til julevelkommen skilt jeg skal til at lave.

    SvarSlet
  2. Det er altid dejligt når man kan genbruge sine mønstre og få noget nyt ud af dem. Glæder mig til at se hvad du får lavet.

    SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.