torsdag den 26. september 2013

Kaffebrikker Mug Rug bytte nr. 3/2013

Så blev det tid for endnu et bytte i Gitte's Mug Rug Swap 2013.

Denne gang skulle jeg bytte med Lisbeth fra Tilst (nonblogger) og i går modtog jeg en stor kuvert fra hende.

Der var en meget flot Mug Rug (kaffebrik) i hør og skønne efterårsfarver, quiltet med en meget fin blomst i tråd der skifter i brune/beige farver. Den er virkelig flot og syet med omhu.

Desuden var der lækkert tilbehør med som ekstra gevinst - en fat quater i smukt stof med sommerfugle og blomsterranker, desuden et dejligt stykke chokolade og et sødt optimistisk kort.Mit bidrag til Lisbeth blev syet efter et mønster i Kaffe Fasset's bog "Quilt Romance" som jeg længe har tænkt jeg ville afprøve. Jeg valgte nogle friske farver, så kaffebrikken kan nydes på alle tidspunkter af året.

Lisbeth har allerede sendt en mail til mig om, at hun er rigtig glad for den og for det tilbehør jeg valgte at sende med som lidt ekstra guf. Det er dejligt at vide at jeg ramte rigtigt i mit valg, da vi havde givet hinanden helt frie hænder og ikke fortalt om hvad vi foretrækker af farver og motiver.


Det ekstra tilbehør som jeg har sendt med, er et hjemmelavet kort, et cm/inch mål og en plastikrække til f.eks. perler eller andre småting. Desuden fandt en pakke med 5 creme frøer også vejen ind i pakken, inden den blev afleveret i Tilst.

Tak til Lisbeth for den fine Mug Rug og de lækre ekstra ting.

Så er der kun ét bytte tilbage og det bliver spændende at se hvem jeg skal bytte med i december! Jeg har allerede en idé til hvordan mit bidrag skal se ud, så jeg glæder mig til at komme i gang med at sy.

2 kommentarer:

  1. Hej Tine. Dejligt nu at vide, hvem du er - tak for mail forleden. Det er en rigtig sød mug rug, du har syet - og en fin en, du har fået. Jeg glæder mig til at få min, som jeg ved snart ankommer fra Sjælland. God weekend fra Kirsten.

    SvarSlet
  2. Hej Kirsten, det var sjovt at møde dig i Vejle, håber vi igen mødes en dag! Dejligt med disse overraskelser med Mug Rugs, altid skægt at se hvad andre har fundet på. Du viser vel frem på din blog når du har modtaget noget fra Sjælland... Også god weekend til dig!

    SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.