onsdag den 19. februar 2014

Tekstilbilleder og akrylmaleri

Som jeg fortalte om i forrige indlæg har jeg fået meget inspiration fra et galleribesøg. Og det har affødt en interesse og nysgerrighed for tekstile billeder.

Derfor bestilte jeg Solvejg Refslund's bog "Lag på lag - tekstile billeder" hos forlaget Cikuna i håb om at denne bog kunne give mig mere blod på tanden.

Jeg ventede nogle dage og der kom en bogpakke - desværre var det den forkerte bog, men stadig en skøn og smuk bog - "Med vind i ansigtet - og pensler i lommen" af Christina Kjelsmark. Jeg kontaktede selvfølgelig forlaget og fortalte der var sket en fejl og det viste sig at være Christina Kjelsmark, jeg fik i tale.

Nu havde jeg jo set nogle af hendes smukke billeder i Midtjyllands Kunst Center, så jeg kunne med hånden på hjertet fortælle, at jeg var vild med hendes billeder. Hun lovede derefter at få sendt den rigtige bog til mig.

Og i går kom så endnu en bogpakke og denne gang var det den rigtige bog, som jeg havde bestilt med tekstile billeder. Desuden var der et kort med fra Ivan, hvori han ønskede mig god fornøjelse med begge bøger! Aldrig er jeg blevet så glad for en helt uventet gave, som jeg blev for denne smukke bog. Den vil jeg helt absolut nyde at læse og bladre i flere gange end den måske kan holde til. Hvilken nydelse at kunne kigge på mange af de flotte billeder som Christina har malet - så en stor tak skal lyde til dem begge!

Og nu har jeg selvfølgelig også fået den idé at stedet som Christina og Ivan driver i fællesskab "Sønderbygaard" kunne være et oplagt sted at holde en sy-retreat en gang. Det er kombineret galleri, atelier og B&B, desuden holder Christina kurser i akrylmaling, hvilket måske også er værd at prøve kræfter med!

Så når vejret bliver varmere skal motorcyklen vist en tur nordpå, op mod Holstebro for at se på stedet og forholdende og få en snak med Ivan og Christina om mulighederne for at bruge stedet til en sy-weekend med eller uden andre quilte-kvinders selskab!

Kan næsten ikke vente til det bliver forår...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.