mandag den 1. september 2014

Dansk Patchwork Træf 2014 Odense - Dejlige indkøb

Vel ankommet til Odense og årets træf, var den helt store oplevelse for mig årets udstilling.

Der var stor variation af tæpper og jeg blev meget fascineret af de mange art quilts fra nær og fjern. Det er noget jeg gerne vil prøve!

Jeg tog mange billeder fra udstillingen, men jeg var ikke kvik nok til at få navnene med på dem der havde syet de forskellige quilts, hvorfor jeg ikke vil fremvise dem her på siden. De bliver kun til egen inspiration - undskyld!

Efter en lang dag og hyggelige møder med mange kendte (for mig) ansigter, tog jeg træt hjem med indkøbsposerne fyldt af gode sager.
Pakken med de tre stykker stof er en startpakke fra Bøgelund og deres Mystery M@ail 2015. Den færdige Quilt bliver 60*80cm og skal udstilles ved Aulby Quiltefestival i maj 2015.

Det hele foregår via mail, så alle i hele landet og udlandet kan være med. Jeg har aldrig prøvet dette før, men syntes det kunne være en sjov udfordring til min kreative hjernehalvdel og spændende at se hvad andre deltagere ender ud med i maj næste år.

På forhånd havde jeg bestemt at stof ikke stod på min indkøbsliste, så det blev ud over mystery m@ilen kun til to Kaffe Fassett FQ med huse i skønne farver.
Jeg købte nogle virkelig spændende mønstre, en taske fra Gittea's stand, en mappe fra Karin Ø og en kurv fra Helene Juhl. Den sjove "karrusel" som ikke kan dreje rundt, er til trådruller købt hos Patchwork Værkstedet. Jeg syntes den er rigtig fin og brugbar, når jeg sidder i sofaen og syr. En enkelt lineal blev det også til - skal bruges til noget helt specielt...
I genbrugsboden fik jeg købt en ældre Kaffe Fassett bog for 75 kr. Den er jeg meget glad for, elsker hans farvesammensætninger, vilde og inspirerende. Elefanten er købt på bestilling til min veninde, mønstret med poserne og nålepuden var gratis - så det er jo dejligt at få lidt ekstra oven-i-hatten.
De samlede indkøb på én dag - det var vist godt jeg ikke tog derned igen søndag - der var masser jeg undlod at købe, men som jeg godt kunne have tænkt mig. Men mon ikke chancen kommer igen, der er i hvert fald masser af arrangementer i løbet af efteråret med både quiltrally i øst og midt-nord, hobbymesser i Fredericia og Viborg. Vi kommer ikke til at have et kedeligt efterår!

4 kommentarer:

 1. Mange dejlige indkøb du har gjort.
  Hanne

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige ting du har fået købt dig :-)
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Sikke en masse spændende ting ��
  Glæder mig til at høre mere om m@il projektet, måske det kunne få mig lidt i gang.

  SvarSlet
 4. Hyggeligt at møde dig derovre Tine. Hvor er det flotte ting, du har købt. Jeg købte også mønstret på tasken hos Gittea, spændende hvornår jeg får tid til at sy den.

  SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.