mandag den 17. november 2014

Kreativt sy kursus hos Den Lille Lade

I lørdags kom endelig dagen, jeg har glædet mig til i et halvt år!

Projektmappe kurset hos Ragnhild har jeg set frem til helt siden foråret, hvor jeg blev nødt til at melde fra, fordi der kom andet i vejen.

Det var et rigtig godt kursus, hvor vi kun var 6 kursister, så det var nemt at få hjælp af Ragnhild - og det havde jeg virkelig brug for - nok nærmest mandsopdækning!

Jeg havde en af de dage hvor hjernen ikke vil fungere som den burde. Jeg kom egentlig op i god tid, men alligevel forsvandt morgenen lynhurtigt og jeg kom for sent hjemmefra.

Heldigvis var de andre kun ved morgenbordet da jeg kom, så jeg kom ikke rigtig bagefter på det tidspunkt. Men alle de andre havde lavet hjemmearbejde - det havde jeg selvfølgelig ikke, så det første jeg skulle, var at skære, quilte og klargøre min forside til mappen.
Frihåndsquilting af patchworkstof
Derefter gik det jævnt ned af bakke for mig - jeg kunne slet ikke få hovedet til at fungere, ikke engang efter en dejlig frisk frokost, som Ragnhild lavede til os. Jeg nåede slet ikke at få syet projektmappen sammen, men jeg nåede at lave de nødvendige dele, så jeg har lidt hjemmearbejde.

De andre 5 kursister var i deres es, og fik næsten syet en hel projektmappe, dog manglede de også indholdet. Vi fik god instruktion til indholdet og de andre tog tingene med sig hjem og kan sikkert fremvise nogle fine færdige eksemplarer inden længe.
Projektmappe kursus hos Den Lille Lade

Ragnhild hjælper kursisterne på patchwork kursus
På lørdag tager jeg på taskekurset hos Ragnhild og så håber jeg mit hoved denne gang kan følge lidt bedre med og jeg får min mappe færdig.

Der skulle være flere pladser på taskekurset, så hvis du har lyst til at være med til en hyggelig dag i godt selskab, hvor du selv kan sy en taske, så kontakt Ragnhild hos Den Lille Lade

Det er 3. gang jeg skal på taskekursus, men jeg er sikker på, at jeg også lærer noget nyt denne gang! Bliver aldrig træt af kreative kurser!

1 kommentar:

  1. Spændende, glæder mig til at se din færdige projektmappe. ;o))

    SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.