søndag den 18. januar 2015

Kaffebrikker og Kaffe Fassett biografi

Så er jeg tilbage igen, med en fungerende PC!

Indlægget bliver kun et lille udpluk af hvad jeg egentlig havde tænkt mig at berette om siden jul, men sådan er det, når maskineriet ikke virker..

I december nåede jeg ikke at pynte op til jul, og fik kun sendt et enkelt julekort, måske fordi jeg ikke prioriterede det voldsomt højt.

Jeg fik et fantastisk flot julekort af min moster og onkel med et juletræ og pakker i 3D. Jeg fandt på de skulle have en lille julegave, fordi de er flyttet ind til København.

Kaffebrikker med kat af patchworkstof

Kaffebrik med Cool Cat i patchworkstoffer og balistof

Det blev til to kaffebrikker med fine katte, af det nye stof fra Sy & Rens.

Juleaftensdag nåede jeg delvist at blive færdig med min mors julegave, men jeg skylder hende satdig et låg. Trækassen bestilte jeg hos Patchwork Værkstedet i Taulov inden hun lukkede, en til mor og en til mig selv. Jeg har syet foer til mors, men er ikke færdig med min egen endnu.

Der kom pap, ritråd, nålepude, nåle og firkanter af alle mine balistoffer i æsken, så mor har et håndsy-projekt, når hun skal til sy-aftner i Hadsten Patchworkforening. (hun fik også en fjerkræsaks, men den har ikke så meget med patchwork at gøre)

Trææske til sytøj med foer af prikket patchworkstof.

Til jul ønskede jeg mig nogle specielle tuscher, når jeg sidder og leger med mønstre og forskellige designs, og jeg var så heldig at få en stor æske, så nu kan jeg bare begynde at lege.

Æske med 48 Design Twin Marker tuscher

Jeg fik også nogle penge (det er altid dejligt at få penge til at købe LIGE det man ønsker sig) og jeg valgte at bestille nogle bøger på saxo.com.

Kaffe Fassett Dreaming in Colour

Linda Seward The Ultimate guide to Art Quilts

Jeg er så småt begyndt at læse om Kaffe Fassett's spændende liv og alt hvad der har givet ham inspiration gennem livet - virkelig skøn læsning!

Og så er jeg stadig på et ret lavt begynderniveau, hvad angår artquilts, men det er noget jeg vil lege med i 2015. Så må tiden vise, om det bliver værd at vise frem her på bloggen..

1 kommentar:

  1. Det er bare så flot, det du har syet, Tine. Jeg fik i adventsgave fra Kirsten i "Sy og rens" to krusbrikker med de søde katte på. Er vild med dem. din toilettaske er flot. Limede du også 6-kanterne på, som Maria har gjort? Art-bogen og pennene ser spændende ud.

    SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.