tirsdag den 14. april 2015

Kreativitet så det basker

Her har været stille et stykke tid - men ikke fordi jeg ikke laver noget! Syntes bare tiden forsvinder sådan lidt ud i det blå..

Strikket vest i blå farver
Jeg er blevet færdig med min vest, som jeg købte garn til i januar 2013, da jeg var til foredrag med Sys Fredens. Det har været noget af en omgang at komme igennem og det lykkedes først i tredje forsøg! Den er ret simpel, men mine strikkefærdigheder trænger til at blive opgraderet, så det var en god model at starte med.

Strikketøj undervejs, bluse af Karen Noe
Nu har jeg kastet mig over næste strikkeprojekt, endnu en trøje som er designet af Karen Noe. Det er også flere år siden jeg købte garn til denne, modellen er en feriebluse og er meget vanskelig at strikke! Skal hele tiden have hjælp, enten fra min kære veninde Lone eller ude hos Margit i Karen Noe butikken i Ølholm. Der siges ikke noget om, hvornår den bliver færdig - men jeg kan vist rolig sige, det er et køb jeg nu fortryder.

Bog med bløde dyr og dukker lige til at sy
Så faldt jeg over denne bog med rigtig fine modeller til at sy og det er bestemt én jeg skal i gang med. Der er mindst tre af modellerne i bogen jeg gerne vil sy, måske laver jeg dem mindre, så de kan bruges til nålepuder. Men mere om dem en anden gang.

Stempler og værktøj til selv at lave dem
Via Instagram blev jeg inspireret til at prøve at lave mine egne stempler, men aller først købte jeg nogle i boghandlen og hos Tiger. Værktøjet til at skære i viskelæder har jeg bestilt på nettet.

På Instagram faldt jeg over en meget inspirerende person, som har en blog mitkrearum.dk, hvor hun bl.a. har skrevet om et kreativitets kursus i en bog af Julia Cameron. Og det har jeg nu kastet mig over! Det er meget spændende og jeg håber i sidste ende, at det kan føre en masse kreative idéer og tanker med sig. 

Susanne som har bloggen mitkrearum laver selv en del stempler. Og af hende blev jeg inspireret til at prøve selv.

Katte stempel af viskelæder
Mit første stempel af viskelæder blev til en kat - nogle ville mene det er Sorte Per, og det er ikke helt ved siden af. Det var sjovt og skal helt sikkert gentages!

Boks med mange rum til småting
I Søsterne Grene fandt jeg denne æske og da jeg åbnede den var jeg TOTALT SOLGT! Se lige alle de rum, det kunne jeg overhovedet ikke stå for. Den er nu blevet til mit krearum, hvor jeg samler alle mulige småting, jeg skal bruge, når jeg leger med kreativiteten.

Artquilt med frø
Sidste år meldte jeg mig til en MysteryMail fra Bøgelund, og desværre har jeg ikke formået at få projektet gjort færdig til tiden. Desuden glemte jeg at melde det til inden fristen udløb! Men jeg arbejder stadig på det og her er den ene blok som skulle være 3D. Min løsning af opgaverne har taget ret lang tid, fordi jeg valgte at lave alle 10 blokke som små artquilts. Det har været sjovt at finde på, men jeg mangler stadig to blokke og så at få det hele samlet. Jeg skal nok vise den frem her på bloggen, for den kommer desværre ikke med på udstillingen i Aulby i maj.

Og så er jeg begyndt at quilte min sampler quilt, den er jo meldt til Vitus Bering Quilternes UFO leg og skal være færdig inden sommerafslutningen i juni. Men quilting i hånden er ikke min favorit beskæftigelse, men færdig - det skal den blive!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.