onsdag den 6. maj 2015

Dejlig gevinst og flot gave

For et par uger siden blev jeg ringet op af Kirsten, der har Patchwork Kælderen i Kolding, at jeg havde vundet en gevinst til Quilt Rally Syd. Den kunne afhentes i butikken, når jeg havde tid.

Det blev jeg utroligt glad for og ved første lejlighed tog jeg turen til Kolding. Her ventede der en rigtig flot Jelly Roll med 36 forskellige stoffer, så den glæder jeg mig til at bruge til et eller andet spændende. Har endnu ikke bestemt mig for, hvad den skal bruges til.

Gevinst fra Quilt Rally Syd lodtrækning 2015

Den 30. april havde jeg sidste arbejdsdag hos MaMilla, hvor jeg har arbejdet med webshoppen og grafiske opgaver. Jeg fik nogle rigtig flotte ting i afskedsgave, en malet sten og en bluse.

Skøn fod i sandal malet på sten.

Stenen havde jeg kigget på i butikken i nogle dage, og havde nævnt for Rikke at den måtte jeg simpelthen købe, for den var så fin. Det havde hun opsnappet, så den var flot pakket ind og nu står den på min reol, så jeg ser den hver gang jeg går forbi.

Afskedsgave fra MaMilla - blå bluse fra Prepair
Blusen havde jeg også haft prøvet og overvejede at købe den, og det vidste Rikke også, så jeg fik lige de flotte ting, som jeg selv ville have købt. Det er dejligt at få gaver, som jeg næsten selv har valgt!

Det lykkedes mig også i sidste uge at blive færdig med min udfordring fra Bøgelund, Mystery Mail 2015, som nu skal udstilles sammen med de andre deltageres bidrag på Quilte Festivalen i Aulby den 14.-15. maj. Derfor kan jeg ikke vise et billede af den her, det gør jeg når udstillingen er forbi midt i maj.

I går var jeg en tur i Århus og opdagede en butik med de skønneste broderier - Broderi Moderne - som ligger i Nørregade. Jeg nåede kun et ganske kort besøg, men det er helt sikkert en butik jeg vil besøge igen. Er du på udkig efter broderier, garn og tilbehør, så kig forbi Nørregade i Århus - du bliver nemt fristet derinde!

3 kommentarer:

  1. Det var da nogle lækre ting, du både har vundet, og fået tillykke med det

    SvarSlet
  2. Dejlige gaver du har fået og dejligt det lige er noget der falder i din smag :0)

    SvarSlet
  3. Pas på, man kan godt blive fristet i Broderi Moderne 😉

    SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.