fredag den 17. juli 2015

Nyt bali projekt

Quilt Rally Syd touren købte jeg ind til et nyt bali projekt til et mønster fra Bøgelund. Det er min mening snart at få skåret til tæppet, så det er "nemt" at gå i gang med, hvis jeg pludselig har tid til overs.

30 forskellige balistoffer skal bruges til Diamond Fire tæppet
Men jeg mangler stadig et stykke stof for at have alle 30 farver - men hvilken farve? De blå og grønne har jeg vist nok af, så måske skal det være over i de orange, gule eller pink?

Skal det være lyse eller mørke stoffer - hvad syntes du mangler?

Skriv gerne en kommentar i feltet, jeg bliver så glad for din hjælp!

8 kommentarer:

 1. Altså jeg kan personligt ikke få nok lilla og pink og kunne godt se en møkere lilla/pink mellem de lidt lyse du har. Et andet alternativt er grøn. Jeg ved godt du skriver du vist har nok blå og grøn, men der er ingen "ren" lidt mørk grøn, som den mørkegrønne farve i stykket du har med de blå blomster (lige over det hvide med grønne prikker)
  God fornøjelse med dit tæppe.
  Glæder mig til at følge med
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine råd Lone, jeg kan godt se hvad du mener med den rene grønne, så det kunne godt være en mulighed. Nu er jeg ikke selv så meget til lilla længere, jeg fik nok da jeg syede et helt tæppe kun i lilla, men jeg kan godt se at der måske mangler nogle af de mørkere farver. Men sådan som tæppet (mønsteret) ser ud, kunne det passe fint med en mørkere grøn.

   Slet
 2. Jeg tænker umiddelbart mørk violet. Det bliver spændende at følge dit nye projekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gitte for dit råd, det kunne være fint med en mørk violet, jeg tror jeg vil kigge på det når jeg får skåret stykkerne og kan lægge tæppet op, for en mørkegrøn som Lone foreslog kan også være fin. Holder begge muligheder åbne.

   Slet
 3. Det bliver spændende at følge. Jeg kunne godt se en rigtig gul farve mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Kirsten for dit forslag, der er ikke meget gult i tæppet, så det ville være fint med mere gult. Det er en af de farver som jeg selv havde tænkt på, men de mørkere forslag som Lone og Gitte har nævnt er også en god mulighed.

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.