mandag den 7. september 2015

Ny taske på vej og lækre indkøb

I sidste uge var jeg til patchwork café for første gang hos Ragnhild i Den Lille Lade - jeg fik ikke syet et eneste sting, men gik og aede stoffer og fandt selvfølgelig inspiration til en ny taske!

Stof til Sy dillen fra Den Lille Lade
Sy "dillen" er Ragnhilds sidste nye taskemønster og sådan én måtte jeg bare sy! Jeg faldt totalt for stoffet med sekskanter og bier på, så det var en prøvelse at finde noget stof, der matchede dette hør/bomulds stof.

Jeg er i gang med at sy den, men det er tydeligvis længe siden jeg har lavet tasker, for det har voldt mig en hel del problemer! Først skærer jeg forkert i flere omgange og siden har jeg også syet forkert og måtte gøre det om. Søndag var jeg så heldig, at Ragnhild skulle til Hedensted, og jeg fik bud med en halv meter stof af bierne, fordi jeg havde skåret så forkert, at det nu må bruges til et andet projekt!

Lørdag var dagen, hvor jeg forelskede mig i endnu et par ting, denne gang på en Livsstilsmesse med mange forskellige boder. Den første lille sag, jeg måtte have med hjem, var et rustent fuglehus.

Gammelt fuglehus til haven

Og i en anden bod var der en flot karaffel, som jeg ikke kunne lade stå. I den tilhørende butik var der et udvalg af gamle og nye ting i fransk bondestil, og dem der kender mig og har set mit hjem, ved at det ikke er en stil, der passer ind her i huset. Men man kan alligevel godt blive lidt blød om hjertet, når der pludselig står en fin lille kommode, som bare skriger på sysager...

Kommode indkøbt til sytøj i fransk bondestil

Nu er udfordringen at finde plads til den på syværelset - der skal vist en kraftig oprydning til...

Hos Ragnhild kom jeg oprindeligt efter noget lime grøn fleece til mit lyserøde tæppe, som jeg snart skal have quiltet og gjort færdigt. Selvom det ikke er ynglings opgaven at quilte i hånden, så bliver dette tæppe med håndquilting.

Skøn blød fleece til bagside på quiltet tæppe

Næste gang håber jeg, at kunne vise en færdig SY dille, eller som jeg foretrækker at kalde den "SHOPPEREN"

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.