fredag den 11. marts 2016

Ball Joints Quilten er FÆRDIG!

Den seneste tid har jeg arbejdet hårdt på at blive færdig med nogle projekter. Og langt om længe er mit store tæppe på næsten 2 x 2 meter blevet færdig.

Forside af den næsten 2 x 2 meter store quilt

Projektet er gået under navnet "det prikkede" når jeg har omtalt det for andre quiltere, da der kun er brugt prikkede stoffer. De er samlet ind over en længere periode og fra mange forskellige patchworkbutikker.

Blød fleece til bagsiden tilsat nogle rester patchworkstof

Når tæppet skal bruges til hygge i sofaen, bruger jeg fleece bagpå. Det er ofte nødvendigt at øge bredden på fleecen til bagsiden og det har jeg gjort her, ved at bruge de absolutte sidste rester fra forsiden. Jeg måtte endda købe en enkelt FQ for at have nok.

Nu skal der snart sys en label med navn og årstal. Den broderer jeg i hånden og applikerer på. Der er et par tæpper mere, som skal have label på, så de bliver syet på samlebånd.

Det føles dejligt med fire projekter færdig allerede i løbet af de første 3 måneder af året. Det går fremad med at få brugt af hjemmelageret. Også selvom der kommer lidt ekstra til ind imellem.

12 kommentarer:

 1. Wow!!! Det godt nok flot. Godt gået. Hvordan skal det quiltes?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Berit, det er allerede quiltet, men meget lidt. Ville have quiltet det med krimskrams, men det var for tungt at sidde med. På bagsiden kan du ane quiltingen i store firkanter, det er det eneste jeg har gjort. Til gengæld er det meget blødt og lækkert, når det ikke er quiltet mere end det.

   Slet
 2. Det ser rigtig godt ud Tine. Jeg synes faktisk det kommer mere til sin ret, ved at blive set på afstand. Måske fordi at man så ikke oplever at alle stofferne er prikkede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha, Gitte, dig og dine prikker... Tror jeg skal sy et eller andet til dig i prikkede stoffer, så du kommer til at elske dem ;-)

   Slet
 3. Birgitte Flensborg Jensen12. marts 2016 kl. 18.32

  Hvor er du bare dygtig og talentfuld. Det er et smukt tæppe og jeg tror det klæder både dig og sofaen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød, Birgitte, jeg er sikker på sofaen bliver kønnere med det tæppe over! Og det er heldigvis stort nok til at jeg kan gemme mig under det.

   Slet
 4. Ditt stora färgglada täcke är helt underbart, tycker jag.
  Vilket fantstiskt arbete!

  Dollandesign

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Dollandesign, jeg er meget glad for farver, så jeg syntes også det er et skønt tæppe. Så det første gang ved en udstilling da Dansk Patchwork Forening havde træf i Odense for nogle år siden. Blev helt forelsket i det, så jeg måtte bare lave et selv...

   Slet
 5. Hej Det færdige resultat er blevet rigtig flot

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Birgith, jeg er selv meget tilfreds med resultatet :-)

   Slet
 6. Hvor er det dog flot kære Tine. Et imponerende arbejde. Rigtig rigtig smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de rosende ord, Kirsten. Dejligt at jeg ikke er den eneste som syntes det er flot ;-)

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.