onsdag den 21. september 2016

Gevinst - både til hænder og sjæl

Nye projekter ER bare sjovere end dem der har ligget et stykke tid...

Selvom jeg har MASSER af projekter i gang lige nu, så fik jeg pludselig lyst til at sy denne dug. Mønsteret er købt hos Quilt My Design og jeg havde bestemt at den skulle sys i mine ynglings farver. Den er syet over pap, men bliver monteret på maskine. Den skal quiltes i hånden. Midterfeltet skal være hør, ligesom de ensfarvede felter i dugen er det. Den er blevet applikeret på midterfeltet, jeg fik bare ikke taget et nyt billede inden det blev mørkt i dag.
 
Bali stoffer i turkis brugt til oval  borddug

Jeg har siden Quilt Rally i foråret været lidt forelsket i noget tråd, som jeg har set flere anvende. Jeg kørte forbi Linette inden hun tog til Alsace for at købe en Superior Thread Donut med skønne klare farver. Jeg har brugt tråden til at sy papstykkerne i dugen sammen med, og man kan næsten ikke se tråden. Den er meget tyndere end almindelig sytråd og derfor betydelig pænere at bruge til håndsyning og applikation.

Superior tråd i klare farver lige til at bruge til applikationer

Da jeg var hos Linette kom hun i tanke om, at der var noget hun havde glemt at give mig. Hun overraskede mig med en gevinst fra Quilt Rally Syd i foråret. Det blev jeg meget glad for, da det var et meget fint bundt med firkanter i Rowan stoffer - noget jeg er ret vild med på grund af de spændende farvesammensætninger. Jeg har endnu ikke nogen plan for hvad de skal bruges til, jeg vil lade dem ligge og "ulme" indtil der kommer en god idé til mig.

Skønne stoffer fra Rowan lige til at gå til

For et par weekender siden var jeg til Kreativ Weekend hos Ragnhild i Den Lille Lade. Jeg kunne kun være med om lørdagen, men tilgengæld blev jeg der også fra tidlig morgen til sen aften. Vi startede med lidt morgenbrød og snakken gik lystigt, så vi helt glemte hvad vi var kommet for - nemlig at sy mest muligt i løbet af dagen... Ren energi til sjælen at være sammen med så livlige og kreative kvinder.

Kreative kvinder samlet til en skøn weekend

Mille er altid meget nysgerrig når jeg tager billeder, uanset om det er inde eller ude. Denne gang kom hun ret tæt på kameraet og jeg fik et lidt udsædvanligt billede af hende...

Katte er nysgerrige og skal have næsen i alt

Jeg kan endnu ikke vise frem hvad jeg fik syet hos Ragnhild, fordi det er en del af en udfordring i Vitus Bering Quilterne, men hvis nysgerrigheden får fat, så kan den ses på Den Lille Lade's Facebook side. Jeg kan først vise den frem efter nytår, og så glemmer jeg det nok alligevel...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.