søndag den 4. september 2016

Sjov med farver

Efter træffet i sidste weekend er jeg gået i gang med det ene af de mønstre jeg købte. Amy Bradley's badedamer. Det er så hyggeligt at finde stof, som passer sammen og så se hende tage form.
Der mangler stadig en masse broderi på hende, men jeg skal have lavet de tre andre damer først, før jeg går i gang med broderierne.

Amy Bradley Designs - skønne damer ved stranden

I går skulle vi en tur til Festuge i Aarhus, så jeg så mit snit til at køre ind forbi Helene Juul efter en lineal, som jeg havde kig på til træffet. På det korte stop var der lige tid til at blive fristet af lidt flere linealer.

Spændende linealer til patchwork teknikker

Helene har i øjeblikket Sue Daley pakninger til halv pris, så jeg faldt for to simple mønstre inkl. pap og skabeloner. De er tilpas små til at blive et godt reste-projekt. Add-A-Quarter linealen skal jeg bruge til et senere projekt.

6 kommentarer:

 1. Skøn badedame - jeg får helt lyst til at lave en også ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De sidste tre damer fik jeg lavet i løbet af søndagen, så nu er de klar til at blive broderet og applikeret på strandbaggrunden. Du må se at komme i gang med dine egne badedamer, måske købte du også mønstret til Patchwork træffet i Odense...

   Slet
  2. Hej igen Tine
   Kan du huske, hvem du købte mønstret af? Jeg har set en set en quilte-kvinde fra hendes hånd af før - og hun er også så sjov og fin. Jeg så på IG, at du har lavet de 2 andre badedamer. Flot valg af stoffer.
   Kh Lisbeth

   Slet
  3. Hej Lisbeth, jeg tror mønsteret er købt hos Le Quilt, så hvis du er interesseret kan du nok kontakte Lene og spørge om hun har flere.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Kirsten, det bliver forhåbentlig snart muligt at vise alle fire damer frem færdig og klar ;-)

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.