tirsdag den 24. januar 2017

Min første bog

Det var den absolut skønneste søndag i lang, lang tid da jeg var en tur i Egense ved Svendborg til Workshop med Susanne Randers fra MitKrearum.

Kurset var arrangeret af Egense Husflid som har mange forskellige kreative kurser på programmet.

Bordet er fyldt med skønt papir til nye bøger

Susanne havde bilen fyldt med papir, som vi kunne kaste os over for at finde vores favoritter til hver vores bog. Det var svært at vælge det papir som skulle være i min bog, så jeg fik valgt meget forskelligt, som ikke ligefrem udgjorde en rød tråd.

På workshoppen bruges alt papir til at sy nye sider

Her er mit arbejdsbord med papirbunken, som bliver til en skøn bog i løbet af dagen. Jeg havde vanskeligt ved at give slip på perfektionismen fra mine patchwork-projekter, men i løbet af dagen gik det bedre og bedre.

skønne bøger syet med hjælp fra Susanne Randers, MitKrearum

Alle kursister blev færdige med en bog, men jeg nåede desværre ikke at kigge i dem. Det er tydeligt på opslagene, at bøgerne er meget forskellige, min er nederst i højre hjørne, den med tallene.

Nogle sider fra min bog fra workshoppen

Øverst er mit første opslag, tegningen med vinduet fyldt af blomster var det første jeg fandt i papirbunken, og det rørte noget i mig, det skulle selvfølgelig være den første side.

Flere opslag fra bogen syet med forskelligt papir

Opslaget med husene fangede min opmærksomhed, fordi jeg tænkte at det kunne være sjovt at sy en lille miniby med flotte huse i patchwork stof. Det nederste opslag med planteglasset mindede mig om min fars forsøg på at brygge vin, da jeg var barn.

Farverige opslag fra udklip af bøger og blade

Farverne på det øverste opslag er skønne og jeg har senere tilføjet sommerfugle til siden. Det nederste er en smuk farverig kvinde i noget spraglet tøj og cirklerne får hendes skønhed til at blomstre.

Der er mange flere sider i bogen og den er beregnet til at blive skrevet, farvelagt og tegnet i, så der er masser af "bare" sider med plads til kreationer.

Susanne skriver på bloggen mitkrearum
Susanne var kommet fra Køge for at holde kursus for os seks kursister. Et lille hyggeligt hold.

Hun har en spændende blog og er både på Facebook og Instagram. Hun viser mange skønne og flotte ting i papir og har været en stor inspirationskilde for mig i det seneste år.

Hun holder også forskellige workshops hjemme i Køge. Jeg er klar til at komme på kursus igen og en skønne dag skal jeg helt bestemt en tur til Sjælland.

Tak til Susanne for en spændende dag og tak til de andre kursister for godt selskab og hygge.


4 kommentarer:

 1. Det ser rigtig spændende ud, håber jeg får lov til at se med fingrene en dag 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig må du det, jeg bladrer selv meget i den og kigger med fingrene :-)

   Slet
 2. Hvor ville jeg gerne have været med. Din bog er bare så smuk. til lykke med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten, du må med en anden gang, det var en fantastisk dag og jeg er meget glad for min nye bog.

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.