søndag den 8. januar 2017

UFO leg 2017 - skal du være med?

På Instagram opdagede jeg sidste år, at allpeoplequilt.com har en UFO leg man kan være med på.

De har lavet en liste man kan udfylde med sine egne projekter og hver måned bliver der så trukket et nummer, som svarer til et nummer på den liste du har lavet med dine projekter. Det er så det pågældende projekt du skal arbejde på i den måned.

På Instagram vise sine projekter med et hashtag (#apqresolution) så andre kan følge med i hvad du får færdig.

http://www.allpeoplequilt.com/how-to-quilt/finishing/2017-ufo-challenge
Billedet er lånt hos allpeoplequilt.com

Tryk på billedet, du kommer til hjemmesiden, hvor du kan downloade listen, så du kan printe den og skrive dine egne 12 projekter op.

Mine projekter er disse:
 1. Diamond Bali
 2. Linettes hus
 3. Det nyedelige blå tæppe
 4. Jule mugrugs
 5. De blå dækkeservietter
 6. Det australske tæppe
 7. Quattro tasken
 8. Allans slips (tørklæde)
 9. Fru Zippe fisk
 10. Strikblusen
 11. Vinterbillede med snemænd
 12. Tærtefuttere
I januar er det meningen jeg skal arbejde med det australske tæppe, men lige i øjeblikket er jeg i gang med et projekt der stod på UFO listen 2016, som jeg ikke blev færdig med.

På hjemmesiden kan du følge med i hvilket nummer der bliver trukket, så du kan se hvad du skal arbejde på. Du kan melde dig ind i gruppen på facebook (link på hjemmesiden) hvor du også kan følge med i hvad andre laver. Og så er der selvfølgelig Instagram, hvor du også kan se andres flotte projekter.

God fornøjelse med de mange UFO'er i 2017!

2 kommentarer:

 1. Jeg er jo ikke på Instagram, så jeg må vis springe over at have fokus på UFO' er 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan se der er rigtig meget aktivitet på den tilhørende Facebook side. De amerikanske quiltere er nogle produktive damer... Sjovt at se hvor meget det betyder for UFO listen at man er med i et fællesskab. Jeg er dog endnu ikke startet på min UFO som hører til januar måned. Arbejder stadig på at få en fra sidste år færdig...

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.