søndag den 30. april 2017

Sydag i godt selskab

Det er ikke så nemt at få arrangeret en sydag, men i går lykkedes det os at mødes i Hinnerup til en skøn dag ved maskinerne.

Som altid er det svært at forudsige hvor meget vi når at sy, men vi er alle tre ret optimistiske, så taskerne var godt pakket med flere forskellige igangværende projekter.

Mors flotte Sweet Pea Pods

Mor var den hurtigste og fik to Sweet Pea Pods færdige, med sødt jordbær stof. Det var også det eneste hun fik færdig.

Lones sweet pea pod med frisk grøn lynlås
Lone nåede også at lave to Sweet Pea Pods i skønt rødt stof med lidt kulørt mønster på. Hun blev også næsten færdig med en projektpose. De to Sew Together Bags hun havde med, blev pakket væk igen, uden at der var sket fremgang med dem.

Sweet Mint blokke er undervejs

Jeg fik syet de sidste buer til tæppet "Sweet Mint", så nu skal det samles, så jeg forhåbentlig snart kan vise en færdig top frem. Mit andet tæppe og kaffebrikkerne som jeg også havde med, blev i tasken, så der er rig mulighed for at lave endnu en sydag.

I sidste indlæg havde jeg mit syværelse til salg, men nu er der blevet ryddet op, så nu kan jeg ikke nænne at skille mig af med det alligevel.

Kaos på syværelsetRodet er flyttet fra syværelset til stuen

Jeg flyttede alt ind i stuen, der stod på gulvet eller lå på bordene. Det var overraskende at se hvor meget det faktisk fyldte.

Nu er der pludselig plads på syværelset
Syværelset var lidt tomt efter den manøvre. Men det var helt rart at se det tømt. Det så meget større ud end det plejer. Og jeg kunne komme til at gøre rent.

Alt på sin rette plads på syværelset

Nu er der så fyldt op igen derinde, med knap så meget på gulvet og på bordene. Der er blevet ryddet og sorteret i tingene og noget er smidt ud, andet foræret væk. Nu skal jeg så bare forsøge at holde det sådan rimelig ryddeligt. Og forhåbentlig får jeg igen lyst til at sy de mange projekter der ligger  og venter på mig.

Dagen hos mor i går har i hvert fald givet mig lyst til at sy mere fokuseret på de enkelte projekter, så der bliver noget færdigt. Det glæder jeg mig til at vise frem senere.


4 kommentarer:

 1. Dejligt med en produktiv sy dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig god dag, håber du kan komme med næste gang vi planlægger en sydag.

   Slet
 2. Flotte ting, I har syet. Og hvor er dit syværelse blevet flot - mit er også til salg i øjeblikket!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten, du må ha' ryddet det hele ud og sorteret i det, så du kan finde dig selv igen.

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.