søndag den 4. juni 2017

Fødselsdagsgave til en 91 årig

I går blev min mormor 91 år og selvom hun stædigt påstår at vi ikke skal give hende gaver, så gør vi det allesammen alligevel.

Jeg har tidligere syet små dækkeservietter til deres kaffebord, men de er efterhånden ved at være godt blegede og slidte, så der trængtes til en  udskiftning.

Grønne kaffebrikker med sort/hvide fugle applikeret på
Det blev disse fugle på en dejlig forårsgrøn baggrund. Mønsteret er fra et tysk patchworkblad, hvor der var en pude med en hel række af fugle.

Det lod til mormor blev glad for dem, så håber jeg farverne holder indtil næste års fødselsdag, så kan hun få et nyt sæt.

Nu er det tid til at sy andre gaver, og nyde pinsen.

2 kommentarer:

  1. De er vildt søde, og det gør sig rigtig godt med den friske grønne farve sammen med de sort/hvide stoffer. Får lyst til at lave nogle, det har du forhåbentlig ikke noget imod?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for dine rosende ord. Du må da lave alle dem du har lyst til, kære Kirsten, dejligt hvis jeg kan inspirere til nye projekter, og mønsteret er ikke mit, men fra det tyske blad Patchwork - das Original - magasin nr 02/2017. Glæder mig til at se hvordan du vælger at sy dem.

      Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.