fredag den 3. august 2012

At holde fokus - Samplertæppe

Jubiii - så må der klappes ;-)

Vi er nogle sypiger som har aftale om, at vi skal klappe, når vi får noget færdigt! Jeg har efter ca. 8 år endelig fået syet mit samplertæppe færdigt. (når jeg skriver færdigt, så er det kun toppen) Det har selvfølgelig holdt mange lange pauser, og har derfor taget så lang tid. Men nu kan jeg endelig få det monteret og quiltet, men det bliver ikke lige nu. Det får lige ligge lidt igen...


Jeg har fulgt op på Helene Juuls opfordring om at holde fokus, og fik derfor denne sampler-top færdig. Jeg er i gang med flere andre projekter, som jeg forsøger at holde fokus på, før jeg starter noget nyt op. Det er svært, for der er så meget der frister.

Men kig på Helene's indlæg om fokus - og ta' den til dig, hvis du syntes det er en god idé.

4 kommentarer:

 1. Kæmpe applaus herfra. Dit tæppe er blevet fantastisk flot. Jeg er vild med din afsluttende bort, som IKKE slutter i en traditionel lukkekant. Skønt!

  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 2. Hej Tine
  Det ser da umiddelbart ud til at du har fået løst hjørne problemet fint. Glæder mig til at se det lidt tættere på :0)

  SvarSlet
 3. Hej Tine. Jeg klapper højt og længe! 8 år må siges at være en lang (og hård) "fødsel" for et tæppe, men sikke et flot eksemplar, der nu er kommet til verden. Når nu du er nået så langt ville det være synd, hvis det kom til at ligge alt for længe igen uden at blive quiltet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Helene, du har ret, jeg skal have det monteret og quiltet, men pausen kommer af at jeg ikke har nok stof til bagsiden, selvom jeg har et stykke på 2.58 m, og jeg har tænkte mig at sammensætte med et nyt stykke som jeg kun ved fås hos Butik Himmelblå. Og der skal lige planlægges lidt før jeg kan komme derop... Men jeg håber bestem ikke det tager mig for lang tid at komme til Viby ;-)

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.