tirsdag den 6. august 2013

Simpelt men genialt

Vi har lige været på ferie til Cypern og normalt har jeg virkelig svære smerter i ørerne når vi skal flyve, men en ørelæge anbefalede mig Sanohra ørepropper, som skulle kunne afhjælpe smerterne. Dette råd vil jeg meget gerne give videre, fordi det hjalp mig til en smertefri flyvetur. De kan købes på apoteker til ca. 80 kr. De fås både til børn og voksne.

og få mere at vide om hvordan de virker. 
Billedet ovenfor er fra deres hjemmeside.
 
Turen til Cypern var en uge, vi rejste med Spies 
og fløj med Thomas Cook Airlines.
Vi boede på Sunprime Ayia Napa Suites, et hotel hvor aldersgrænsen er 16 år, d.v.s. ingen små børn og meget fredeligt. Lejlighederne var flotte og store, vi havde en 2 værelses lejlighed med balkon ud til poolen.
Vi har ikke taget ret mange billeder, men der var meget smukke strande som vi besøgte. I Agia Napa hvor vi boede var der mest souvenir butikker, barer, restauranter og diskoteker, så det var ikke særlig interessant.
Men vi var på cykeltur en dag og lejede en buggy en anden dag, så vi kom ud og så lidt andre steder længere væk fra hotellet. Vi var bl.a. i Cape Greko, i Protaras (Fig Tree Bay), i Paralimni og tæt på den grønne zone, hvorfra vi kunne se spøgelsesbyen Famagusta.
Vi var på jeep safari, hvor vi kom op i bjergene til Lefkara, og besøgte en butik med smykker og broderier. Vi gjorde stop flere steder i bjergene bl.a. Caledonia vandfaldet, som var meget besøgt af lokale og turister om søndagen. Der var skygge og køligt i forhold til de 38 grader og høj luftfugtighed i Agia Napa. Desværre er bjergområdet plaget af store brande p.g.a. tørke og ildspåsættelser. Vi så flere steder hvor der for nylig har været brande, så der er ingenting tilbage af vegetationen.

I Agia Napa var det eneste nogenlunde rolige sted den lille Marina, som er blevet piftet op de seneste år. Derfra kan man med både sejle ud og se kysterne, snorkle og slappe af.

Jeg vil stærkt anbefale at bruge faktor 50 på Cypern i sommermånederne, for solen er virkelig stærk. Og varmen er meget fugtig, så hvis man ikke bryder sig om at svede meget, så er det bedst at vente til efteråret (oktober) eller foråret (maj) med at tage til Cypern. Selv de lokale syntes der var meget varmt nu...

Syning blev det ikke til, selvom jeg havde taget lidt med, men der var simpelthen for klamt i luften til at sidde med sytøj, så det bliver i løbet af efteråret det må frem igen. Det er et UFO projekt som jeg håbede at kunne få lavet lidt på, et tæppe der skal sys over pap, så der er meget lang vej fremad...Billeder må I vente med til der er noget at vise frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.