torsdag den 3. oktober 2013

Grydelapper og en nedtur

I går fik jeg syet et par hurtige grydelapper til en gave. Bortset fra lukkekanten drillede lidt, var de nemme at få færdige.
Desværre opdagede jeg at min symaskine var gået i stykker, under undertrådshuset sidder en plastik plade som er flækket flere steder. Nu venter jeg på at få at vide fra Scandinavia Home Products i Norge om det er en fejl garantien dækker. Købte maskinen tilbage i 2010 hos BL Trading i Vejle, som desværre har lukket nu. Derfor må jeg omvejen igennem Norge for at finde ud af hvad jeg skal gøre. Håber den snart bliver frisk igen, for selvom jeg ikke syr på den hver dag, føles det underligt ikke at KUNNE sy på den... Det giver en følelse af rastløshed...

I morgen søndag skal jeg på taskekursus hos Den Lille Lade og heldigvis har Ragnhild en maskine jeg kan låne, så jeg alligevel kan komme til at sy!

Håber I alle får en dejlig weekend med syning i metervis.

4 kommentarer:

 1. Så flotte farger på på grytelappene dine! Håper symaskinen din blir frisk snart....

  SvarSlet
 2. Smukke smukke farver. Øv med din symaskine - håber, garantien dækker. Er spændt på at se, hvad du får syet hos Ragnhild. god søndag til dig fra Kirsten.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine grydelapper. håber maskinen kan laves på garantien.

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare flotte - og dejlige farver....

  SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.