mandag den 14. oktober 2013

Weekend i storbyen

Sidste år på denne tid, til min 40 års fødselsdag, fik jeg bl.a. et gavekort på en miniferie. Det valgte vi at bruge her i weekenden på en tur til København.

Vi ville virkelig gerne se Den Blå Planet, så efter megen overvejelse besluttede vi at købe et Copenhagen Card, når vi ankom til hotellet i Glostrup. Det var en god investering, selvom det koster over 800 kr. for to personer. Der er fri kørsel med S-tog, busser og metroen. Og fri adgang til en hel masser museer og forlystelser.

I den Blå Planet så vi bl.a. piratfisk

Flere flotte søheste

Og et hav eller mere fyldt af andre store og små fisk, hajer og rokker. Det var en stor oplevelse at se det hele og vi var især optaget af akvariet med fiskene omkring korallerne, da vi selv har set nogle af dem i Egypten på snorkeltur.

Vi var i Tivoli både fredag og lørdag aften og der var pyntet festligt op til Haloween med græskar, hekse, edderkopper og skeletter. En meget (u)hyggelig stemning.

En meget smuk karrusel i Tivoli

Vi besøgte Christiansborg, Rundetårn, Botanisk Have, Kanalrundfart, Konditori og Zoologisk Have.

Dronningens repræsentationslokaler

 Operahuset

 Isbjørnen i den Arktiske Ring i Zoo.

Flodhesten (der er 4 i anlægget)

Og de smukkeste dyr i Zoo

Vi nåede rigtig meget og fik udnyttet Copenhagen Card'et godt, fik ømme fødder, brugte en hel masse penge (ingen på sysager) og har slæbt en ordentlig forkølelse med hjem! En rigtig dejlig weekend i storbyen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.