mandag den 28. oktober 2013

Broderier & Mug Rugs

Jeg nåede aldrig til Fredericia til Kreativ Messe i weekenden, men valgte at bruge tid på at sy nogle projekter færdige som har ligget længe og ventet på min nål.

I går blev mine fire Mug Rugs (kaffebrikker) færdige. De er så søde, at jeg næsten ikke kan nænne at bruge dem, men på den anden side bliver jeg også i godt humør af at se på de friske farver!

I indlægget fra april 2012 viser jeg bladet som mønsteret er fra og indkøbene af stof til projektet.

I løbet af ugen fik jeg lagt sidste hånd på 6 broderier, som skal bruges til en slags kurv/pose fra Northern Quilts. Farverne er valgt lidt tilfældigt efter hvad jeg havde af DMC broderi tråd.

Mønsteret er købt hos Helene Juul i Kolt for længe siden, men kontakt hende hvis du er interesseret i mønsteret, det kan jo være hun stadig har det eller kan skaffe det hjem.


4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle fine katte du både har applikeret og broderet!

  SvarSlet
 2. Tak for det! Det er rigtig hyggeligt at lave broderierne, nu skal jeg så "bare" have syet kurven også!

  SvarSlet
 3. Hej Tine. Hvor er det nogle fine, sjove festlige servietter, du har syet. Du bliver nødt til at bruge dem, så du hele tiden kan glæde dig over dem. Og de broderede katte er også så kære. Dejligt at få noget syet - og få det færdigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid dejligt at blive færdigt med noget! Du har ret, jeg bliver vist nødt til at bruge katte-kaffebrikkerne, så jeg kan glæde mig over dem hver dag!

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.