lørdag den 7. december 2013

Udsalg hos Den Lille Lade

I går kørte jeg en tur til Den Lille Lade i Ejstrupholm, fordi jeg havde set på Facebook at Ragnhild fejrede butikkens 23 års fødselsdag med at give 25% rabat på alle ikke nedsatte stoffer i metermål, med et mindsteslag på 1/2 meter.

Egentlig skulle jeg ikke have købt ind til mit Mobile Syrum før efter jul, men jeg blev lokket da jeg så rabatten!

Jeg fik øje på stoffet med taskerne og fandt resten til indholdet i mellem de mange andre stoffer Ragnhild har på lager. Jeg er meget spændt på at få den syet, for en ting er forestillingen jeg har i hovedet, en anden er når det først bliver syet og sat sammen!

Jeg gjorde også indkøb for min veninde Lone og min mor, så det var en god stor pose jeg kom derfra med.

Der er åben hele weekenden, også søndag fra kl. 10. Så ta' en tur til Ejstrupholm og find nogle lækre stoffer på tilbud og nyd julestemningen i Caféen.

4 kommentarer:

 1. Hej Tine, det er nogle flotte stoffer du har købt til at sy tasken af. Glæder mig til at se den færdig.
  Knus Winnie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Winnie, der er altid flotte stoffer hos Ragnhild, så jeg bliver fristet hver gang jeg kommer derud. Jeg er selv meget spændt på at se den færdig, men det bliver vist først i det nye år :-D

   Slet
 2. Sikke nogle dejlige indkøb. Spændende hvordan dit mobile syrum bliver. Jeg glæder mig i hvertfald til at nærstudere når du bliver færdig med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal helt sikkert nok få lov at nærstudere den, når den engang bliver færdig. Skal vist lige gå lidt omkring den et stykke tid før jeg begynder på den :-)

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.