fredag den 27. december 2013

Trådpose med katte

I går da jeg kom hjem fra julefrokost havde min veninde Lone været forbi med en julegave til mig.

Det var med stor spænding jeg pakkede den op, for hun havde fortalt at gaven drillede lidt. Derfor var jeg meget spændt på hvad hun havde fundet på..

Udover denne flotte trådpose med katte var der også en nøglering med et trævedhæng som en trådspole. Jeg syntes det er fantastisk at hun har fundet kattestof, som jeg ikke har i forvejen og så endda syet sådan en flot pose. Den kommer til at hænge ved symaskinen og kommer med i stuen, når jeg skal sy i hånden og når jeg får syet mit mobile syrum, skal der være plads til den, så den kan komme med mig udenbys.

Det er en rigtig dejlig hjemmelavet julegave og jeg er meget glad for den!

4 kommentarer:

 1. Sikke en flot trådpose, jeg har også et sykit liggende nu kripler det i fingere for at komme igang, det bliver spændende med dit mobile syrum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå det kribler i dig for at få syet en pose, sådan har jeg det også med mit mobile syrum. Glæder mig til at se din udgave af trådposen :-)

   Slet
 2. Hvor er det en fin gave - og dette katte stof har jeg heller ikke set før. Godt nytår til dig Tine fra Kirsten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lone har købt stoffet i Skanderborg, hos Stof og Sy. Så du kan jo lave en magen til hvis du lyster :-) også et godt nytår til dig Kirsten.

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.