onsdag den 15. januar 2014

Kurv med kattebroderier

I oktober viste jeg her på bloggen de kattebroderier jeg havde syet til "Katte Broderusk Strikkekurv". Nu i januar 2014 kan jeg så vise den færdige KATTEKURV frem.


Jeg har lavet den højere end i mønsteret, da jeg skal bruge den til ruller af mønster papir, vlies og veledon samt alle de andre ruller med praktisk tilbehør til en sypige. Desuden har jeg stivet den ekstra af med en kraftig veledon og termolam samt en tæt frihåndsquilting.


Broderierne kom rigtig fint frem efter de alle havde fået rammer omkring. Bunden har en diameter på 30 cm, så der er god plads i kurven til alle mine ruller.

Det næste projekt jeg skal i gang med må blive det mobile syrum, som jeg købte stof til hos Den Lille Lade.8 kommentarer:

 1. Den er sød. Jeg har også lavet et par stykker, den ligger under strikkekurv, den anden kan jeg ikke lige finde. Hvis du har lyst at se den

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været forbi din blog og set din udgave af kurven - den er godt nok flot og kæmpe stor! Fungere det godt med tæpperne ligggende i den i stuen?

   Slet
 2. Uh jeg får helt lyst til at gå i gang med sådan en også. Er jo selv katteejer, så det fanger lige øjet. Og det er lidt smart at bruge den til alle de ruller man har forskelligt til sit syning.
  Knus Winnie

  SvarSlet
 3. Hold op hvor er den bare sød stikkekurven, dejlige farver du har valgt. Måske jeg skulle gå igang med en også til mit garn :-). Jeg glæder mig også til at se når din mobile syrum er færdig.

  SvarSlet
 4. Den har jeg også planer om at sy, den er bare så sød. Du får syet rigtig mange fine ting Tine.

  SvarSlet
 5. Flot kurv du har lavet til dit mønster papir m.m.
  Hanne

  SvarSlet
 6. Tak for alle kommentarerne om min kurv, det er altid dejligt at læse hvad I syntes om tingene jeg syr. Tusind tak!

  SvarSlet
 7. Din kattekurv er blevet lækker, men det er altså også et sødt mønster fra Northern Quilts. Jeg bruger også butikkens kurv til opbevaring af ting, ikke til strikketøj.

  SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.