onsdag den 1. januar 2014

Rejsetaske - stor og rummelig

Siden august har jeg haft mønsteret på denne taske liggende og indkøbt stof i flere omgange, da jeg fortrød første indkøb. I lørdags gik jeg i gang med at klippe alle delene og søndag til en sydag hos min veninde Lone gik jeg i gang med syningen. Jeg troede lige akkurat den kunne blive færdig på årets sidste dag i 2013, men det blev i stedet til årets første færdige projekt i 2014.

Mønsteret er fra KHN-Design og ikke helt let at sy efter. Det er en skam for tasken er god stor og brugbar, men ikke en jeg vil kaste mig ud i at sy igen. Den er noget besværlig at sy, fordi der er så mange lag der skal passe sammen og det er en stiv omgang at få gennem symaskinen.

Den kan åbnes helt op da lynlåsen er delbar i begge sider, så det er nemt at komme i den. Der er to lynlåse i toppen, så den åbnes til begge sider. Den er stivet af både med Termolam og Veledon, så den er kraftig og en smule tung.

Jeg valgte kun at lave en indvendig lomme i hele taskens bredde, selvom mønsteret er til at der laves to lommer. Alt stoffet og de kraftige lynlåse er købt i Stof2000, men kantbåndet som er 2,5cm bredt og meget praktisk til denne tykke taske, er købt hos Den Lille Lade i Ejstrupholm.

Håber I alle har haft et godt nytår og er klar på de mange spændende projekter der venter os i 2014. Jeg har i hvert fald en lang liste med spændende ting, som jeg glæder mig til at vise frem undervejs i året der lige er startet.

6 kommentarer:

 1. Hvor er du hurtig, et færdig projekt på årets første dag, hvad kan det ikke nå at blive til :o)
  Håber jeg får lejlighed til at se lidt nærmere på tasken en gang i det nye år.
  Godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig får du mulighed for at se nærmere på den, tager den med næste gang vi ses! Håber også der bliver flere projekter færdig i år, der er nok at ta' fat på :-)

   Slet
 2. Lækker taske, men det er dejligt med advarsler, om sværheds graden. Jeg har nemlig kigget på den på træf. Tror jeg holder mig fra den nu:-) dejlig stof du har brugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Berit, sig til hvis du finder på at gå i gang med den, så kan jeg give dig nogle fif til hvad der driller. Synd hvis du har købt mønsteret og ikke får den syet.

   Slet
 3. Den er blevet rigtig flot Tine - dejligt med de 2 delbare lynlåse. God nytår til dig og held og lykke med alle projekter i det nye år. Knus Kirsten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Kirsten og i lige måde med alle dine spændende projekter.

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.