mandag den 26. oktober 2015

Dejlig weekend i kreativt selskab

Nu er min praktiktid hos Ragnhild desværre slut. Det har været skønt at kunne bruges til noget fornuftigt og sikken masse dejlige kreative kvinder jeg har mødt på de 4 uger.

Afslutningsvis var jeg med på Kreative Dage i Fredericia, som hjælper på Den Lille Lade's stand og det var en ren fornøjelse sammen med Ragnhild, Ulla, Michelle og Rannva.

Den Lille Lade og de glade hjælpere
Det er meningen min finger skal være med i billedet, da en af dem spurgte, hvordan jeg selv kom med på billedet. Måske derfor de alle griner lidt fjollet. Det var også lørdag aften og den opmærksomme læser kan skimte et par grønne flasker på bordet.

Jeg fik prøvet kræfter med at lave demo på penalhuse samt vise hvordan man får en skyder på lynlåse i metermål. Ikke nemt når hænderne ryster en smule af nervøsitet. Men alle jeg mødte var glade, tilfredse og havde nemt ved grin og smil.

Selvom der var voldsomt travlt med et besøgstal på over 21.000 i løbet af de tre dage, blev der tid til at kigge lidt rundt på messen. Fredag morgen, inden der blev åbnet for gæsterne besøgte jeg Kastanja, fordi jeg havde hørt, hun havde et mønster jeg var ude efter. På en af de andre ture, stødte jeg på MeterMeter fra Århus, som solgte micro sakse fra Merchant & Mills. Den kunne jeg ikke stå for.

Mini saks og dækkeservietter

Lørdag morgen, igen inden der blev åbnet for gæsterne, opdagede jeg en stand med Mandala legetøj, som jeg tidligere har købt. Her havde de et inspirationshæfte, som er godt at komme i gang med.

Skønne tegne og maleredskaber

Lige overfor Ragnhild's stand var der Bog & Ide og de havde mange af de nye malerbøger, som jeg er vilde med. "Naturen" har 30 kort, som kan males og sendes ud i den vide verden.

Da vi gik hjem lørdag aften, så jeg en pragtfuld lille fyr i en stand der samler ind til Frimærkehjemmet i Kolding og jeg tænkte, at ham måtte jeg eje. Da jeg søndag morgen ankom, gik jeg direkte hen for at købe ham. Han mangler godt nok halvdelen af det ene ben, men det der skønne blik kunne jeg ikke stå for.

Design By T skilt og katten Strib

Og jeg blev inspireret af de mange små stande, med kreative folk og deres pragtfulde idéer. Jeg fik selv lyst til at føle mig lidt "selvstændig kunstner-agtig" så jeg købte mit eget navn i træbogstaver, som jeg vil sætte op på mit syværelse, så jeg har mit helt eget "firma".

En ny verden af papir åbnede sig for mig på messen, der var flere stande med smukke japanske papirer og andre flotte tryk samt en hel masse stempler. Jeg faldt dog for nogle meget praktiske kort som er fortrykte og som jeg kan bruge på forskellig vis til kloge eller mindre kloge ord.


Lommer af plastik med lynlås til småting
På samme stand "Picturing the world" fandt jeg også nogle meget praktiske plastiklommer med lynlås, der passer i et almindeligt ringbind.

Mit mest spændende indkøb var dog et strikkekit til en pude, som jeg faldt pladask for hos Garn & Gaver, under en hurtig tur til frokost. Der var flere forskellige modeller, og jeg ville gerne have haft dem alle, men jeg kender min hastighed med strikketøj, så det er med at begrænse sig til det mulige.

Skøn designerpude i strik fra perle-perlestrik

Der var også flere stoffer hos Ragnhild jeg var vild med, men de endte med at blive solgt for næsen af mig. Dejligt at jeg ikke var ene om at finde lækre ting hos Ragnhild.

Tusind tak til jer der kiggede forbi standen og hilste på, jeg har siden tænkt på hvor mange kreative mennesker jeg egentlig kender - det er ren fornøjelse at hilse på jer!

2 kommentarer:

  1. Lækre ting du har købt,nås meget nåede jeg ikke at kigge, og gå i dybden i standene. Hyggeligt at møde dig

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var rigtig skønt at snakke med dig, ærgerligt at du ikke nåede at kigge ret meget på messen, der var så mange spændende stande.

      Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.