onsdag den 28. oktober 2015

Hjemmelavede gaver

Jeg var så heldig at få skønne gaver til min fødselsdag, selvom vi stak af på udflugt og nu skal de vises frem (med lidt forsinkelse)

Hæklet abe efter Kay Bojesen træabe

Af min veninde Lone fik jeg denne søde abe, Anton, sammen med en trædims til at folde stof med. (Og en meget lækker stang kransekage, som er spist)

Smukke roser og efterårs buketter

Både Søren og min svoger havde købt flotte blomster til mig, billedet er taget i dag, 10 dage efter jeg fik dem, så jeg syntes de holder fantastisk godt!

Af Søren fik jeg også et stort gavekort (han har selv lavet det) til en oplevelsestur til Gorillaparken i Vejle eller Svendborg. Det gemmer vi til foråret, hvor der bliver lidt varmere igen.

Oplevelse i Gorillaparken i Vejle eller Svendborg

Træpæren er fra Fruens Vilje, hvor vi fik kagebord på min fødselsdag. Den er så fin og glatpudset!

Mor havde strikket og filtet flotte hjemmesko til mig, de er lidt små, men skal sikkert bare gåes til, så de passer til str. 36.

Skønne filtede sutsko med gummisål

Det er skønt når nogle har lyst til at lave flotte ting og så give dem væk. Jeg sætter stor pris på alle gaverne jeg fik og vil huske på, hvor meget arbejde der er lagt i dem!

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige og fine gaver du har fået. Glæd dig til Gorillapark, det er så dejlig udfordrende at bevæge sig rundt i trætoppene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønne gaver og jeg glæder mig meget til at udsætte mig selv for højderne. Er nu ikke sikker på jeg når op i hele 16 meter som dig, men jeg vil gøre forsøget ;-)

   Slet
 2. Det var nogle lækre gaver du har fået. Gorilla park har jeg aldrig hørt om, men lyder som om det skal Googles :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan læse om begge parker på deres hjemmeside, og ellers spørger du bare Gitte, hun har stor erfaring som gorilla :-)

   Slet
 3. Til lykke med fødselsdagen og med de dejlige gaver, du har fået. jeg er vild med aben. har Lone hæklet den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Kirsten, ja Lone har hæklet den flotte abe til mig, ved jo hvor lang tid det tager for hende at lave en, så jeg blev helt overrasketmover hun havde haft tid til at lave en til mig også :-)

   Slet
 4. Dejlige gaver du har fået til din fødselsdag, forsinket tillykke med dagen :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Hanne. Dejligt at blive begavet med så skønne ting!

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.