torsdag den 15. oktober 2015

Spændende opgave

For tiden er jeg i praktik hos Den Lille Lade, kun i 4 uger og de går fantastisk stærkt i godt selskab!

Ragnhild satte mig på lidt af en opgave i går, fordi jeg indtil nu har siddet mest på kontoret og ikke haft ret meget stof mellem hænderne.

Hun har tidligere syet sig en lille taske, som hun bruger flittigt i butikken og på messer. Her kan hun have alle nyttige redskaber lige ved hånden.

Der er flere kunder, som har efterspurgt et mønster og det syntes hun så, jeg kunne lave. Den udfordring tog jeg gladeligt op, så jeg begyndte at sy og fotografere tasken i går.

Assistenten kan købes som mønster hos Den Lille Lade

I dag er tasken helt færdig og jeg er begyndt at lave mønsteret på den. Den er virkelig praktisk, også hjemme på syværelset. Her kan du have dit sygrej lige ved hånden hele tiden, uanset om du sidder ved symaskinen eller render frem og tilbage til skærebord og strygebræt. Tasken hænger om taljen, så den er nem at komme i og man har hænderne frie.

Mønsteret bliver præsenteret på Kreative Dage 2015 i Fredericia den 23.-25. oktober på Den Lille Lade's stand, hvor jeg også skal prøve kræfter som hjælper. Det bliver helt sikkert sjovt!

Håber at se nogle kendte mennesker der nede - kom gerne hen og hils på, hvis du besøger messen.

5 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig godt Tine og Ragnhild. Det er da vist en taske, jeg skal have syet. Glæder mig til KREATIVE DAGE. Dejligt, du kommer med der Tine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en vældig praktisk taske, jeg har haft den på i dag og syntes allerede den er uundværlig. Glæder mig til at se dig i Fredericia, hvis du kigger forbi standen.

   Slet
 2. Den ser rigtig fin ud - god ide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Ragnhild's gode ide, dem får hun rigtig mange af.. Er bare glad for jeg fik lov til at prøve at lave et mønster...

   Slet
 3. Spændende... Det ser rigtigt godt ud... Ja, Ragnhild har mange ideer .. Glæder mig til Fredericia!

  SvarSlet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.