torsdag den 5. november 2015

Et helt nyt design og endnu en gave

For meget længe siden syede jeg en af AnnaKa's flotte stitchery mapper og nu bruger jeg den til mit projekt med små trekanter syet på amerikansk. Jeg blev lidt irriteret over, at der ikke var noget sted i mappen til at sætte nålene i, så derfor fandt jeg på at sy en lille nålepung, som skulle være ret flad, men alligevel have plads til både nåle og min lille nye baby saks.

En udvidelse til symappen blev en flad nålepung

Heldigvis havde jeg stadig rester af stoffet som symappen er lavet af. Men for ikke at ødelægge stoffet, lavede jeg en prototype først.

En lille flad nålepung med plads til det mest nødvendige
Med få rettelser var jeg godt tilfreds, både med størrelsen og med indretningen. Den lille baby saks jeg købte på Kreative Dage, kan lige være der.

Saksen fra Klassé - broderi saks i høj kvalitet

Denne flotte broderisaks fik jeg i fødselsdagsgave af Ragnhild fra Den Lille Lade, mens jeg var i praktik. Der er virkelig gods i den, ikke noget man er vant til med de små sakse. Den er fra et tysk firma, Klassé, der laver kvalitetsnåle til symaskiner. Jeg har aldrig før haft eller set en saks i den kvalitet, så den bliver kun brugt herhjemme. Tør ikke risikere, at jeg glemmer den et sted!

8 kommentarer:

 1. Et hyggeligt sæt du har lavet . Tror jeg må ud og kigge på sådan en saks, for den ser da dejlig ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit, saksen er ikke til salg i butikken. Det er vist en "limited edition", så de kan ikke købes. De findes heller ikke på deres hjemmeside.

   Slet
 2. Sikke en flot saks. Var det noget med et gratis mønster på nålepungen/ etuiet 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg laver ikke mønster på den alligevel, men du må gerne få en skabelon og så skal jeg forklare dig, hvordan jeg har syet den.

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, Hanne, for din kommentar. Dejlig at andre syntes om de ting jeg får syet. Det glæder mig.

   Slet
 4. En praktisk nålebok du har laget! Praktisk å ha med både saks og nåler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Birgitte, der er blevet plads til det hele på trods af den lille størrelse. Meget praktisk, det er sandt :-)

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.