søndag den 22. november 2015

Susy's Sack og koncert med Poul Potts

I sidste indlæg havde jeg planer om rigtig meget syning i min ferie - sådan kom det ikke helt til at gå, for det endte med en del jobsøgning, som desværre ikke skaffede mig et job alligevel.

Lidt nåede jeg dog at sy, nemlig nogle fine små poser fra et mønster der hedder "Suzy's Sack". De var egentlig nemme nok at sy, hvis man ikke har tankerne andre steder - så må man sy baglæns...

Tre små godteposer af patchworkstof efter mønsteret Suzy's Sack

De har alle hanke, men billedet hvor de hang på en pind blev noget uskarp, så I må nøjes med dette.

I min ferie var jeg også en tur i Musikhuset i Aarhus og høre Poul Potts, en dygtig tenor, som i 2007 vandt den engelske udgave af X-Factor.

Poul Potts på scenen i Musikhuset i Aarhus

Jeg har aldrig hørt opera live, og selvom dette måske ikke var en operakoncert af de mere traditionelle slags, så nød jeg oplevelsen. Der bredte sig en dejlig ro indeni mig, noget jeg havde stort behov for lige præcis den aften. Det er ikke sidste gang jeg vil høre ham live og det var hyggeligt at han fortalte lidt om sin opvækst, valget af de forskellige sange og små sjove historier. En rigtig god oplevelse som kan anbefales til andre.

Der er blevet forberedt nogle forskellige syting her i weekenden, så jeg håber snart at kunne fremvise lidt flere færdige ting, som jeg havde planer om at sy i ferien. Det må så blive lidt hen af vejen.

2 kommentarer:

 1. Jag blev mycket förtjust i de tre små "påsarna" som Du sytt!

  Dollandesign

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, de er meget nemme at sy og praktiske at have sytråd eller andet tilbehør til symaskinen i. Mønsteret hedder "Susy's Sack og er fra thisandthatpatterns.com

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.