mandag den 11. januar 2016

AnnaKa´s mobile syrum - arbejdsbord

På listen med mine 12 UFO'er som jeg omtalte i sidste indlæg, står også mit Mobile Syrum efter AnnaKa's mønster. Og selvom det ikke er det projekt jeg egentlig skal arbejde på lige nu (ifølge UFO legen) er det nu det, der har grebet mig.

Mappen har efterhånden været 2 år undervejs og nu vil jeg gerne have den færdig. Første gang jeg skrev om projektet og var i gang med det, er tilbage i marts 2014, hvor jeg havde syet ydertasken og begyndt på indholdet. Men siden har den faktisk ligget stille...

AnnaKa Mobilt Syrum arbejdsbord

Nu har jeg endelig fået syet siderne til mappen og er i gang med de sidste lommer, før hele mappen kan samles. Jeg er meget spændt på at få den færdig, for det er et af de projekter, der har fyldt mest i min bevidsthed, uden jeg har haft modet til at arbejde med det. Jeg ændrede på sidernes opbygning med lommer og det er lige netop dét som har stoppet mig i det videre arbejde med projektet. Ville have lommer i plastik og det har voldt mig problemer at få dem tænkt igennem, før jeg startede på dem. Men erfaring fra projektmappe kursus hos Ragnhild, har givet mig nok viden om lommer i plastik til, at jeg endelig turde gøre et forsøg med Symappen igen.

Lommeark til det mobile syrum fra AnnaKa

Jeg skal have købt de sidste småting som mangler, og så skal mappen samles. Så i løbet af den næste uges tid håber jeg at mappen er færdig. Og hvor jeg glæder mig!

2 kommentarer:

  1. Hvor er jeg spændt på at se den mappe, når du er færdig. Det må også være et stort arbejde, og det kræver jo en del, når man begynder at lave mønstret om. Men jeg ved, at du nok skal få et flot resultat.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også selv lidt spændt på at få den færdig, og nu er det ikke ret meget andet end montering der mangler. Det bliver altid en smule bøvlet når man fraviger det oprindelige mønster, men jeg kan nu alligevel bedst lide at indrette tingene efter egne behov. Så håber jeg der er tænkt på det hele ;-)

      Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.