lørdag den 23. januar 2016

Ball Joints tæppet og papirleg

Forleden fik jeg lagt mit store tæppe med prikkerne op inden sammensyning. Det var lidt et puslespil, så jeg var glad for hjælpen fra både Ragnhild og Mie, der så fejlene, så de kunne rettes inden jeg fik syet det sammen.

Mit prikkede projekt som det ser ud før sammensyning

Det er syet sammen nu, men jeg mangler stadig kanten rundt. Den håber jeg at få lavet her i weekenden. Så er der kun tilbage at montere det og quilte det. Jeg er spændt på at quilte det på maskine, og det bliver ikke tæt quiltet, det skal gerne være blødt og brugbart i sofaen.

Smukt scrapbooking papir jeg skal lave bøger af

Og jeg har været på udsalg hos picturingtheworld.dk i Vissenbjerg, hvor de har alt hvad hjertet begærer til scrapbooking. Jeg skal lave en bog efter måden som Arne & Carlos gør det, som jeg skrev om i et tidligere indlæg. Jeg har samlet forskelligt papir, så nu kan jeg vist godt snart begynde at sy siderne.

Der arbejdes ihærdigt på flere projekter, som jeg håber snart at kunne vise frem færdige og tilføjet på listen over 2016 projekter.

11 kommentarer:

 1. Hvor er dit tæppe dog fantastisk. Jeg kan ikke se om "stænglerne med de små prikker" er noget, du har klippet ud og syet på den kvarte cirkel? Det er nogle fantastiske farver. Det lyder også spændende med din scrapbog - glæder mig til at følge den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en speciel måde tæppet er lavet på efter en bog der hedder Give & Take Fabric Appliqué, som jeg har bestilt i Canada. Det er et lidt omfangsrigt arbejde at lave blokkene, men jeg syntes også de er blevet flotte. Bogen jeg skal lave er ikke så meget en scarpbog som en lidt speciel notes/design bog. Men jeg skal nok vise den frem når den er lavet.

   Slet
  2. Tak for dit svar. Jeg synes også, at det ser svært ud med dit flotte arbejde på det nye tæppe. Det lyder godt med notes/designbogen.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Hanne, for de rosende ord. Dejligt når andre også syntes om det jeg syr.

   Slet
 3. Love the Ball Joints top! The pattern is really fun and the colors are great!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much, Claire, I guess you have made it yourself... I love the colors and all the dotted fabrics, its fun to make the quilt and see it finished.

   Slet
 4. Det var godt nok et lækkert tæppe:-) sk
  Øjne skønne farver

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Berit, er også selv betaget af de mange flotte farver, der er hele tiden noget nyt at fåmøje på..

   Slet
 5. Både blocken och tygerna i Ditt täcke är otroligt fina, tycker jag.
  Ett fantastiskt arbete!

  Dollandesign

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord og tak fordi du kigger på min blog og kommenterer mit indlæg. Tæppet har været sjovt at sy og dejligt at se på de mange forskellige stoffer jeg har samlet sammen fra forskellige patchwork butikker her i Danmark.

   Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.