mandag den 4. januar 2016

Quilt My Design - Sommerbillede

Måske er jeg lidt tidligt på den med dette sommerbillede, men det blev årets første færdige projekt i går aftes. Det skal selvfølgelig monteres i en ramme, for så at finde plads på væggen i køkkenet.

Applikation med needleturn

Det var lidt svært at komme i gang med, fordi der var mange dele, men en tur til sycafé hos Linette i Vejle i starten af december, fik modet til at blomstre. Og det var faktisk rigtig hyggeligt at se billedet tage form undervejs.

Hvis du ikke har prøvet at applikere med needleturn teknikken, kan det godt anbefales at starte med et lille overskueligt projekt som dette billede. Det kan godt være lidt svært i starten, men øvelse gør mester - sådan er det med alle ting - bare klø på. Søg hjælp på nettet, på kurser eller til sycaféer rundt omkring, der er sikkert nogle der har prøvet det og kan hjælpe dig i gang.

Jeg har flere af Linettes mønstre med needleturn applikationer, men de må vente lidt endnu. Jeg deltager nemlig i en UFO leg på Instagram fra All People Quilt, hvor dette billede er lånt fra.

Deltag i UFO legen i 2016

Har du lyst til at deltage kan du læse mere om det på deres hjemmeside, men det meste foregår på Instagram, da det er her deltagerne viser deres projekter frem og vi får besked om hvilken UFO fra vores liste vi skal arbejde på. Jeg håber at få mine 12 projekter færdige i løbet af året!

2 kommentarer:

  1. Godt nytår kære Tine og tak for dine søde kommentarer på min blog. Hvor er dit sommerbillede blevet flot. jeg er endnu ikke begyndt på mit, og det varer noget, da jeg har flere projekter, der skal være færdige her inden 1. maj. Spændende med dit nye projekt 2016 UFO CHALLENGE. held og lykke.

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak, Kirsten. Dejligt at have nok projekter at gå i gang med, du kan glæde dig til at sy sommerbilledet. Det er et hyggeligt lille projekt. Mit billede er sat i ramme og hænger nu i køkkenet.

      Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.