fredag den 6. april 2018

Quiltrally Syd 2018

Så kom endelig dagen, hvor Gitte og jeg skulle på Quilt Rally igen.

Ruten var nøje planlagt og tidsplanen skulle overholdes. Vi havde udset os 5 butikker og nåede dem alle.

Første stop var Butik Kiweb som vi har besøgt nogle gange efterhånden. Der er den ene hyldemeter med stof efter den anden og det er en fornøjelse at besøge Kirsten.

Butikken er fyldt op med patchwork stoffer

Vi var blandt de første gæster kl. 9.00 og Kirsten havde travlt. Dog fangede jeg hende et øjeblik mellem de mange ivrige gæster.

Kirsten hjælper med indkøbene

Jeg fik gjort dagens største køb - en bog med Kaffe Fassett, et puslespil, store klemmer, lidt gult stof og nogle firkanter i lilla og turkis.

Min helt egen patchworkbutik

Hos Kirsten havde hun lodder som man kunne få for hver 50 kr. man handlede for. Jeg var så heldig at vinde hele to gevinster. En lille indkøbspose og en "gør det selv" hæklet frø.

Indkøbsnet og hæklet frø

Efter en times tid kørte vi videre til Patchwork Gården i Ørbæk, hvor vi mødte Mette og hendes hjælper. Her glemte jeg fuldstændigt at tage billeder, da der var så meget stof at kigge på. Vi fik også en snak med hende om muligheden for at komme og quilte tæpper på hendes store Longarm maskine.

Patchworkstof med katte

Jeg købte noget kattestof, som jeg også tidligere har haft, og som jeg gerne vil sy noget mere af. Desuden købte jeg nogle små 6-kanter som jeg vil bruge til et blomstertæppe i rester. Jeg købte også to ting til gave, så de kan ikke vises frem endnu.

Efter en times tid satte vi kurs mod Butik Kastanja, hvor Lone havde travlt i butikken og vi valgte at spise medbragt frokost i kursuslokalet inden vi gjorde de vigtige indkøb.

Lone var ikke vild med at blive fotograferet, men jeg fik lov til at tage billede af hendes "rod" i den ellers meget ordentlige butik.

Uorden i butikken til QuiltRally

Når nu ikke vi kunne lokke Lone ind foran kameraet, måtte vi selv posere lidt. Det er taget inden vi blev alt for trætte på turen.

Gitte Møldrup og Tine Vognsen
 
Hos Kastanja fik jeg gjort dagens næststørste indkøb - smiley stof + gult til bagside, en færdigsyet mugrug med hunde, 4 stk. uldgarner og en enkelt DMC, noget SoftStable, tyndt volumenvlies og noget forsvindingspapir til broderi.

Mug Rugs og kaffebrikker

Vores tidsplan skred lidt, både pga. vores frokost pause og fordi vi begge brugte lang tid på at vælge de helt rigtige stoffer til vores projekter.

Turen gik videre til JBJ Patchwork i Fredericia, hvor vi blev mødt af Jeanett og hendes mor. Der var mange mønstre at kigge på og flotte modeller i udstillingen i stuen.

Blomster Kaffebrik

Jeg købte et mønster samt flere større 6-kanter til en lille kaffebrik de havde liggende som model.

På grund af vores stramme tidsplan måtte vi skynde os lidt og satte derfor snuderne mod Vejle, hvor vi ville besøge Quilt My Design. Her er vi vant til at komme når Linette holder julestue og andre "åben butik" arrangementer. Jeg har gennem tiderne købt mange af Linettes mønstre og kits, men ikke fået syet ret mange af dem endnu. Derfor havde jeg en aftale med Gitte og Linette om at jeg ikke måtte købe flere sykits.

Quiltrally blokken og Fugle Kurv

Jeg faldt dog ret hurtigt for den nye kurv Linette havde lavet, men købte kun mønstret, fordi jeg håber at noget af stoflageret herhjemme kan bruges til at sy den. Og der var årets QuiltRally blok, som jeg heller ikke kunne stå for, det blev også kun til mønstret.

Efter en hyggelig stund hos Linette kørte vi hjem mod Horsens og var begge meget enige om at vi havde haft en dejlig dag og vi var friske på at skulle hjem og sy. Det er dog ikke blevet til syning for mig i aften, for efter 336 km som chauffør er jeg blevet meget træt. Inden længe skal jeg se dyner!

Men tak til de mange butikker for hyggelige stunder - det er så givende at møde så mange glade mennesker i løbet af dagen.

2 kommentarer:

  1. Tak for din dejlige beretning - det er så dejligt, at du fortæller og viser billeder. Flotte og gode indkøb, du har gjort, og jeg kan godt forstå, at du var træt efter de mange km.

    SvarSlet
    Svar
    1. Træt, ja, og alligevel har jeg svært meget lyst til at gøre det igen i dag. Men jeg tror ikke min pengepung vil med. Der var mange fristelser i butikkerne. Vi havde en dejlig tur, så jeg tror tiden er til at læne sig tilbage og nyde de nye projekter der skal sys. Kan jo altid glæde mig til næste års rally.

      Slet

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.