lørdag den 12. maj 2018

Quiltefestival i Aulby 2018

Efter et par års fravær for mit vedkommende havde Gitte, Lone og jeg aftalt at besøge Quiltefestivalen i Aulby.

Det første vi kiggede på var udstillingen - denne gang var det butikkerne som udstillede tæpper. Der var rigtig mange flotte tæpper i mellem, men det jeg syntes gjorde størst indtryk var et tæppe syet af Ragnhild i Den Lille Lade.

Flotte retro farver og blomster

Jeg havde ikke opdaget, at tæppet var syet af Ragnhild da jeg så det, det kom som en overraskelse. Farverne passer fantastisk godt sammen, og det er noget Ragnhild er ret god til. På en eller anden måde mindede det mig om min barndom, selvom der manglede noget brunt i, som mit værelse var da jeg var barn...

Der var mange spændende butikker og jeg endte da også med at købe en del, selvom det ikke havde været min plan.

Nyt projekt fra Den Lille Lade

Første indkøb var hos Ragnhild, et mønster på en smart pung/penalhus/taske, som jeg syntes er ganske anvendelig. Købte også spænder dertil, nogle D-ringe og noget plastik til andre projekter.

En sød hund fra Pelunika

Hos Pelunika købte jeg to mønstre, en gravhund og en kat. Samt en FQ til en løve samme sted fra, men købt for nogle år siden.

Sød kat i patchwork fra Pelunika

Det blev også til lidt stof, en meter med avistekst, en halv med fjer og en halv i petrol.

Skønne patchworkstoffer til nye projekter

Fjerene og petrol stoffet skal bruges til nogle punge. Avisteksten skal bruges til et moderne projekt jeg har haft i tankerne et stykke tid, og som jeg har lyst til at få afprøvet snart.

Lidt forkælelse skulle der til ovenpå indkøbene

Dagen blev enstemmigt afsluttet med is i kiosken ved den Gl. Lillebæltsbro. De har de bedste is i byen. Gittes datter Agnes var også med, og hun havde plads til både gammeldags is og en Slushice.

Sikken dejlig dag i Aulby, tak til arrangørerne og butikkerne for en flot festival - vi glæder os allerede til næste år.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det vil glæde mig hvis du skriver en kommentar til mit indlæg, det er så skønt at få tanker og idéer fra andre. Så skriv du bare løs.